上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
471  273.6k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-15 14:31 發表 查看引用來源

你覺得我老婆嗰對係咪大過SP嗰對?雖然SP嗰對都好大
阿嫂對波大過佢同挺過佢😍💪🏾

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-16 16:48 發表 查看引用來源

有啲師兄又話想睇下我老婆姊妹啲相🤫🤫其實啲鬼佬好直接,佢想同你做愛會直接問你,話做就做呢d style啲鬼佬鍾意😍😍
哩張相影到佢好大波🥰😄

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-16 20:10 發表 查看引用來源

咁又未必一定好大波先好玩嘅,我相信阿嫂都係一個好嘅性伴侶👍🏻
反而我覺得下面要夠窄多水多汁,屌起上嚟夠淫夠放係好重要
師兄咁欣賞佢,放張我家淫娃淫淫哋嘅相 ...
WOW ...大到迫爆MON😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-17 00:55 發表 查看引用來源

佢老公係一個粗枝大葉嘅人,自己有性慾就屌佢,冇理到佢嘅性慾
自從離咗婚之後同其他男人玩過,先真係享受到性愛,其實喺表面上佢已經係一個好姣好嗲嘅人,雖然唔係話好靚女不過真係有啲淫賤住家菜嘅味道
純粹用性愛嘅角 ...
有冇咁姣呀?😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-17 23:12 發表 查看引用來源

你自己話喇🤭🤭
嘩。。。對波大到遮都遮唔哂😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-17 23:12 發表 查看引用來源

你自己話喇🤭🤭
幾時再有嫂夫人啲靚相睇?😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-18 11:51 發表 查看引用來源

話明大波淫婦🤭🤭佢對波唔細架,呢張相都知佢肥波啦😜😜
係喎。。。係😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-18 12:30 發表 查看引用來源

大家都鍾意大波😍不過上面嗰對係我sp嘅,下面先係我個淫娃老婆🤭🤭
嫂夫人對波都好堅😍又係淫娃老婆😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-18 16:51 發表 查看引用來源

我個sp真係好淫蕩㗎,遮住對波嗰張相我隱約記得係我幫佢奶緊妹妹佢喺度呻吟緊我見到佢個樣真係太淫啦想去影低佢,點知佢即刻遮住對波話我好咸濕,唔畀我影(其實佢嗰時個樣淫都不得了)仲話影乜鬼呀?屌我先啦🤭🤭
你哋咁欣 ...
見到想即推爆佢😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-18 20:03 發表 查看引用來源

正常呀,我都即刻插爆我sp呢條淫婦啦🤭🤭佢好叻㗎自己一開始高潮,就用對腳夾住你,頂你個籮柚埋去不斷屌佢插深啲
就咁聽到都硬啦😍想即刻推爆佢啦😍咁淫、咁識玩😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆