上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
185  273.6k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-17 14:52 發表 查看引用來源

大哥,上面嗰張都影到佢嗰條肥脾啦😅😅
白色個張咁都叫肥?我反而覺得好sexy,仲好過黑色嗰張

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-17 15:01 發表 查看引用來源

師兄咁讚賞佢🙏🏻整多張肥嘅你睇下🤣🤣雖然喺鏡頭之下誇張咗🤣🤣
邊肥呀,剛剛好有些少肉,40路慢慢會喺咁🫢🫢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-18 18:01 發表 查看引用來源

紅顏已經畀我呢一隻狗公🤣🤣調教到污染到佢變成一個良家小淫娃🤣佢差唔多一個月一定會同我扑嘢一次,差唔多次次都係內射🤫🤫佢而家嘅性需要唔會差得過我老婆,不過性交嘅次數梗係唔及我老婆啦 ...
而家調教到點淫法?一個月先一次點夠皮😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-18 21:32 發表 查看引用來源

近來紅顏真係淫咗好多㗎,好似最近佢同我講佢呢輪好痕,成日瞓唔著好想要,佢以前從來都唔會咁講
好似我同佢扑嘢咁,佢突然間會講畀我b扑到佢越嚟越多想多汁
又好似我同佢口交咁,佢會好似我老婆咁搵手指撐開塊陰唇畀我 ...
又真係幾淫吓,平日應該都成日自己玩,睇吓Av咁

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-19 14:47 發表 查看引用來源

紅顏同我老婆一定唔會玩3p,sp基本上都唔會,反而最近我有啲覺得sp想我試下佢姊妹,如果佢真係主動畀佢姊妹同我玩,可能有機會係sp佢姊妹同我玩3p😍我老婆紅顏sp嗰啲性幻想或者角色扮演就會玩3p🤭或者多p🤭 ...
SP咁淫,再引下佢姊妹,應該好大機會玩到啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-20 12:42 發表 查看引用來源
普通啦,四十幾歲中佬有乜嘢特別?😅😅不過口才係幾好嘅同埋幾識氹女人🤣🤣一向都好有女人緣亦都好知女人心
呢啲都係其次,最重要係有時間出到水,吾使交人😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆