上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
857  273.7k

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2024-5-19 18:40 發表 查看引用來源
阿嫂唔玩3p,太可惜了,否則她跟sp兩對導彈互射,場面一定好震撼  
唔止我老婆,sp都絕對唔係小嘢㗎,都係一個大淫婦人肉榨汁機🤭🤭之前我同佢上大陸玩咗兩日一夜,佢同我屌咗三鑊😅臨交房都要扑多鑊先走,好彩果晚唔使同老婆做咋,如果唔係真係唔知有冇嘢出🤣
佢對導彈過關嘅時候,大把麻甩佬𥄫住佢🤭🤭

附件

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-5-20 09:51 發表 查看引用來源

師兄真係好野可以有時間同sp上大陸過夜大戰,恨死隔離
啱啱老婆陪外母咪出嚟偷雞囉🤣🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-20 09:06 發表 查看引用來源
咁大對梗係多人望啦!😬
佢一向都大對㗎啦🤭🤭你咪𥄫佢囉佢都唔知幾驕傲🤣🤣冇我老婆咁怕醜

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-20 10:39 發表 查看引用來源
咁大陸女人係比較開放啲!😬
我識嘅大部分都係,就算sp嗰班朋友,一齊出嚟玩,飲大兩杯搵對波頂下你磨下你好閒同埋佢哋做美容嗰班好容易搞上手

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-20 11:04 發表 查看引用來源
我都聽過,好多大陸人妻好易食到,又玩得放!
冇錯,佢哋係玩得放但絕大部分技巧不足,需要調教因為佢哋嘅老公或者男朋友好多都係大陸佬,淨係識死屌,無情趣
sp都係一個例子,所以之前係欲求不滿
調教完係好好屌🤭🤫

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-20 12:12 發表 查看引用來源
真咁易?😍😂
之前都講過,有一個做美容既,我第一次識佢都屌左,固然要講運氣啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-20 12:26 發表 查看引用來源
師兄應該外形好吸引,咁易有咁多女食!😉
普通啦,四十幾歲中佬有乜嘢特別?😅😅不過口才係幾好嘅同埋幾識氹女人🤣🤣一向都好有女人緣亦都好知女人心

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-20 15:20 發表 查看引用來源

呢啲都係其次,最重要係有時間出到水,吾使交人😆
佢真係唔係好管我嘅😆最緊要係時間安排到啫🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆