上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
185  273.6k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-11 14:58 發表 查看引用來源

佢妹妹都好肥好飽滿😘😘
真係好飽滿,係咪白切雞,同呀嫂開年未?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-11 16:28 發表 查看引用來源

佢當然唔係白切雞,不過陰毛唔算濃密,同埋佢兩塊陰唇係比較緊,所以就咁擘開隻腳望埋去唔會攤開曬😍😍同埋佢兩邊大髀罅係除咗陰毛,因為方便佢著比堅尼內衣係唔會露出毛毛
因為佢嘅陰唇比較貼得緊密,插入去嘅時候係要 ...
我明你講乜,形容得好清楚,我老婆只係咁,突晒出嚟d叫牛肺😆,等你開年報告同靚相分享

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-11 23:31 發表 查看引用來源

其實嗰時我已經覺得佢好似唔止D波,著旗袍貼身就更加勁😉😉
本身已經大,加埋旗袍一定係S形

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 00:27 發表 查看引用來源

我想睇下其他男人點睇?上一張我老婆平時嘅衣著,你覺得呢張性感啲誘惑啲定係旗袍呢?🤔🤔
平時已經咁突出,C兄你點忍😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 15:02 發表 查看引用來源

會,同埋擘開對m字腳又會叫我大力啲鋤佢,又會自己揸住對波撩撩下個乳頭增加刺激同埋媚眼半張好淫
好有畫面,真係感受到佢個淫様

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 15:31 發表 查看引用來源

真實仲淫蕩🤭🤭
可唔可以講下個5 Q咩時段做?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 15:57 發表 查看引用來源

一攞到房上房佢就要第一q,嗰晚食完宵夜就再做,第二朝瞓晏啲早餐都未食又要餵飽佢妹妹先🤭🤭嗰晚返酒店沖完涼又黎,臨退房都要執多劑
所以話呢個trip佢特別大食 ...
係咪M前呀?女人特別想要

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 16:10 發表 查看引用來源

射到你乾曬塘,真係有一滴都畀佢夾埋😂🤣
射到冇嘢出😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 16:26 發表 查看引用來源
M後🤣🤣
原來M後,又外遊,你應該知會無限中出啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-13 14:28 發表 查看引用來源

佢好多呢啲情趣內衣同性感睡衣㗎,好多造型都有好似娃娃裝、小鳳仙裝、女僕、旗袍
吊襪帶、魚網絲襪、開窿襪褲好多顏色都有🤣😂
咁正,佢係未成日著比你睇?再引你屌?

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆