上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.4k  273.5k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 12:32 發表 查看引用來源

紅顏當時仲係有婚姻,只要紅顏唔畀佢屌個靚仔有乜辦法?紅顏唔係一個咁隨便畀人屌嘅女人,同sp完全唔同
你的紅顏又真係幾坎坷,好彩遇到師兄你心靈同肉體上有滿足感👍
你的SP擺到明淨係要肉體上滿足😆
我首個SL也是婚姻失敗無仔女,又是不隨便🤫
紅顏也婚姻失敗有一個仔,好搞笑搞嘢時禁止kiss🤣話怕愛上我喎🤔

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 12:38 發表 查看引用來源

紅顏當時好鍾意佢前夫㗎,佢去到而家都講呢個係佢一生人最大嘅錯誤
紅顏係一個面懵心精嘅女人,樣貌身材唔係話差不過唔係好sharp嗰隻,佢離咗婚之後好積極去減肥,起碼減咗廿幾磅,連對腳都瘦曬
以前佢好少化妝,而家經常 ...
男人不壞,女人不愛。
行古惑,把口都係呃得人嘅,吹水唔搽咀。
佢地呃人冇心理包袱,呃女人比普通男人叻好多。

引用:
原帖由 sagax 於 2024-5-6 12:44 發表 查看引用來源
紅顏也婚姻失敗有一個仔,好搞笑搞嘢時禁止kiss🤣話怕愛上我喎🤔 ...
咁紅顏淨係有性?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-6 12:42 發表 查看引用來源
咁可惜,佢冇提出唔用套咩?
當然有提出啦,但係紅顏拒絕佢呀嘛

引用:
原帖由 sagax 於 2024-5-6 12:44 發表 查看引用來源
紅顏也婚姻失敗有一個仔,好搞笑搞嘢時禁止kiss🤣話怕愛上我喎🤔 ...
我個紅顏成日都話自己命苦㗎啦,而家個仔大喇又唔係生性,成日又唔做嘢坐喺屋企
紅顏成日都講如果佢冇嘢做真係要出做雞

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 15:11 發表 查看引用來源

當然有提出啦,但係紅顏拒絕佢呀嘛
點解拒絕佢,但又比你,証明佢好鍾意你!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 15:13 發表 查看引用來源

我個紅顏成日都話自己命苦㗎啦,而家個仔大喇又唔係生性,成日又唔做嘢坐喺屋企
紅顏成日都講如果佢冇嘢做真係要出做雞
咁慘呀!好彩有你安慰下佢!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-6 15:21 發表 查看引用來源
點解拒絕佢,但又比你,証明佢好鍾意你!😉
根本唔同,佢係因為啱啱喺就嚟離婚嘅時候識咗嗰個男朋友,心理上有好大負擔
而家佢係完全單身,佢鍾意同邊個男人扑嘢根本完全冇心理負擔
情況係同sp一樣,固然sp唔同嘅係風騷同姣到出面

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 15:25 發表 查看引用來源

根本唔同,佢係因為啱啱喺就嚟離婚嘅時候識咗嗰個男朋友,心理上有好大負擔
而家佢係完全單身,佢鍾意同邊個男人扑嘢根本完全冇心理負擔
情況係同sp一樣,固然sp唔同嘅係風騷同姣到出面 ...
SP都係離咗婚先出去搵食?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 15:13 發表 查看引用來源

紅成日都講如果佢冇嘢做真係要出做雞
孩子小時候唔教好,現在經濟又不太好。
你紅顏就真係會幾頭痛。

不過,紅顏都離婚一段時間,點會冇嘢做?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆