和同事在公司㕷㕷

收藏  |  訂閱
39  16.5k

引用:
原帖由 katieW 於 2024-2-12 12:54 發表 查看引用來源

我倒沒有這麼刺激過 唯一的就是老公個人辦公室裡 被他按在桌上從後面來...
連他的沙發也沒試過 感覺是上面誰都可以坐 在上面赤裸不太好

修改一下你的句子 我是每過一段時間會沉迷某一些事 一直會在換
剛有了 ...
Welcome to our family 😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-12 22:17 發表 查看引用來源

🪱🪱!祝妳新年快樂!身體健康!各方面到生活愉快!🥰🙏🏾

叫 SP 上公司扑野就試過, 公司同事就免啦, 堅持係度食嘅, 就唔好係度 X

引用:
原帖由 in.cester 於 2024-2-6 08:37 發表 查看引用來源
有人有在公司和同事㕷㕷過嗎?
當然有啦,pantry, meeting room

原來蛇蛇係教書嘅?
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-8 07:30 發表 查看引用來源

CCTV 都其次, 有冇咁o既法例唔清楚啦, 但曾幾何時講到過呢個問題我地老細o既回覆係 "監倉咩屌?"
大門外面有閉路電視可以係保安理由, 直接對住自己員工一來係不信任不尊重而且可能係侵犯私隱,
佢意思係就算免 ...

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-2-13 13:08 發表 查看引用來源
原來蛇蛇係教書嘅?

What??

教書即係o係學校返工, o係學校返工成日上網吹咸濕野, 可能嗎? 俾人炒左十世啦

你應該係見到我話 "授課", 指o既其實只係約新同事或者雖然係舊但剛剛調任要handle 新野o既老員工,
weekend 返o黎單對單教佢野, 因為一至五太多打擾未必抽到時間慢慢講, 只係咁樣啫

(教小朋友, 仲要係一大班小朋友, 本宮自問冇能力, 冇脾氣, 對住成年人扯火果陣可以大大力屌,
對住小朋友, 又係果句, 俾人炒左十世啦 )

試過,不過係前公司

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-12 22:17 發表 查看引用來源

妳閉嘴!

引用:
原帖由 in.cester 於 2024-2-6 08:37 發表 查看引用來源
有人有在公司和同事㕷㕷過嗎?
有,以前會多啲,因為無地方搞

試過,對方本來係我公司一個外判顧問,地方係佢office, 佢公司 得三四個員工,每人獨立一間房,有次要夜晚上去傾d野,見佢之次比另一個客捉住飲左幾杯,上到去已經醉醉地,佢比我係佢房張小梳打瞓咗陣,我諗我同好多人一樣,飲完酒就好易痕,佢果日條裙好短,我坐喺梳化瞓下醒下,就淨係見到對長腳,跟住佢見我醒咗就走過嚟問我飲唔飲水,唔過嚟由自可,一過尼陣香水味,搞到我好似食咗神盾海狗丸咁 ,即刻攬住佢,跟住打車輪,行街睇戲直落,之後仲做左我女朋友,個個星期五晚等公司無人就上去開房,唔係開會,不過都試過比security 㩒鐘,問係唔係仲有人😆

前往最後回覆