和同事在公司㕷㕷

收藏  |  訂閱
39  16.5k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-2-7 17:09 發表 查看引用來源

現在CCTV普及,好彩係我公司CCTV主要安在門口和走廊位。  而且沒有貴重嘢,多死角及唔準裝CCTV嘅地方,比如更衣室之類多😁
CCTV 都其次, 有冇咁o既法例唔清楚啦, 但曾幾何時講到過呢個問題我地老細o既回覆係 "監倉咩屌?"
大門外面有閉路電視可以係保安理由, 直接對住自己員工一來係不信任不尊重而且可能係侵犯私隱,
佢意思係就算免費都唔會咁裝
我唔係怕被影到所以唔o係公司搞, 而係追求刺激同自己個人名聲之間都要有個平衡嘛
幫人含我覺得係ok 插到魂魄都唔知飛左去邊萬一有咩事真係走都走唔切
閉路電視係冇, 但放假日有人返o黎係好平常o架, 我自己都返過好多次, 一時係授課一時係自己做自己野
耐唔中都會遇見到其他部門同事甚至大老細都有過

回覆 11# 蛇貴妃 的帖子

其實係 名聲緊要
含都可以好快變返正常
但吊到連人地返左黎都唔知就大鑊
好驚呢D 雖然好刺激

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-8 07:30 發表 查看引用來源

CCTV 都其次, 有冇咁o既法例唔清楚啦, 但曾幾何時講到過呢個問題我地老細o既回覆係 "監倉咩屌?"
大門外面有閉路電視可以係保安理由, 直接對住自己一來係不信任不尊重而且可能係侵犯私隱,
佢意思係就算免 ...
果時,玩得都小心。
我個自己果層嘅,長假深夜唔會返去。
玩都唔會在大堂玩,唔會開燈。
扑嘢都係會議室,檔案櫃果啲盲點呢玩。。。,
關咗房門,萬一有人入公司,都有時間應變。。。

真係試過,有晚攪嘢,IT有人返。
不過大家唔部門,佢地啲位在另一邊,IT人一返公司,
開燈大堂亮四分一層,我同女友收晒聲,收拾吓就靜靜走人。。。

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2024-2-8 08:06 發表 查看引用來源
其實係 名聲緊要
含都可以好快變返正常
但吊到連人地返左黎都唔知就大鑊
好驚呢D 雖然好刺激
可能呢樣野對男性影響比較少?
意思係貌似射完之後, 靈魂好快就可以返黎, 即使係抽插緊o既過程之中都比女人清醒
所以比較少男人會擔心呢個做到有人返黎都唔發現o既問題?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-8 10:15 發表 查看引用來源

意思係貌似射完之後, 靈魂好快就可以返黎, 即使係抽插緊o既過程之中都比女人清醒
所以比較少男人會擔心呢個做到有人返黎都唔發現o既問題? ...
我冇師姐想得咁深入。  又可能係巧合。

我同老婆女友玩,都係搵機會去我公司嘅辦公室玩。
主要係怕萬一出事,都唔係女友老婆比人唱。
最多都係我尼個男人咸濕。。。,谷精上腦唔知驗點。。。

同一原因,唔會同女同事在OFFICE攪嘢,
萬一出事,唱通晒所有相識職場朋友圈。。。

在公司 Yes
和同事 No   
不知多少年沒有同事了 是我以前上班時的公司 老公是公司的一位領導層人物吧
原本是假日他回去處理點公事 坐下來就是大半天 我跟著當跑腿買買午飯下午茶之類的
其餘時間看手機雜誌打發時間 這是出門時的計劃
結果... 就不用說了

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-8 10:15 發表 查看引用來源

所以比較少男人會擔心呢個做到有人返黎都唔發現o既問題? ...
蛇蛇不是學富五車博古通今的嗎?
那是自然界的巧妙設計 在大草原上動物們做了愛做的事之後 因為雄性的天職是保護伴侶和弱少的
所以必須的要在最短時間之內從高潮的快感清醒過來 對身邊隨時也可能出現的危險作出最適當的反應

(他就是這樣... 跟他在辦公室那個之後 喝一口茶的時間就可以重新投入工作了 )

引用:
原帖由 katieW 於 2024-2-9 07:13 發表 查看引用來源
在公司 Yes
和同事 No   
不知多少年沒有同事了 是我以前上班時的公司 老公是公司的一位領導層人物吧
原本是假日他回去處理點公事 坐下來就是大半天 我跟著當跑腿買買午飯下午茶之類的
其餘時間看手機雜誌打 ...
估唔到K姐都試過喺寫字樓做!😬

引用:
原帖由 katieW 於 2024-2-9 07:20 發表 查看引用來源

蛇蛇不是學富五車博古通今的嗎?
那是自然界的巧妙設計 在大草原上動物們做了愛做的事之後 因為雄性的天職是保護伴侶和弱少的
所以必須的要在最短時間之內從高潮的快感清醒過來 對身邊隨時也可能出現的危險作 ...
咁你呢?仲回味緊?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-9 07:30 發表 查看引用來源
咁你呢?仲回味緊?😉
Hmmm... 不記得啦
但是結束之後一段時間滿天星斗 躺著不想動倒是真的..

前往最後回覆