和同事在公司㕷㕷

收藏  |  訂閱
39  16.6k

和同事在公司㕷㕷

有人有在公司和同事㕷㕷過嗎?

引用:
原帖由 in.cester 於 2024-2-6 08:37 發表 查看引用來源
有人有在公司和同事㕷㕷過嗎?
不是和同事,都試過嘅。
公司OFFICE有梳洗間,拍拍完好方便🤭

幫人口交ok, 除衫o係公司啪始終有d 唔係咁自然

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-6 11:51 發表 查看引用來源
試過長假期返公司拍拍,
那種刺激感都幾高。

有次,成大半晚係會議室張長枱攪。

不過,咁多次都冇剝光晒

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-6 11:51 發表 查看引用來源
唯一一次老婆喺我公司度同佢做,嗰次都係佢着條短裙,嗰晚佢去到我公司,我撳住佢喺張枱度,除咗佢條t back,跟住就插入去

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-2-6 12:22 發表 查看引用來源

唯一一次老婆喺我公司度同佢做,嗰次都係佢着條短裙,嗰晚佢去到我公司,我撳住佢喺張枱度,除咗佢條t back,跟住就插入去
有次都同師兄差唔多,不過,
我預先準備咗條嬲屌裙,比女友換咗先扑嘢。

係offic玩老強,拉起佢條裙,
剪開佢條底底尼攪。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-2-6 12:58 發表 查看引用來源

有次都同師兄差唔多,不過,
我預先準備咗條嬲屌裙,比女友換咗先扑嘢。

係offic玩老強,拉起佢條裙,
剪開佢條底底尼攪。。。
因為我做嘢嗰間公司商業大廈出邊係一個公園,完事之後我帶我老婆行出去嘅時候,幾個坐喺公園嘅男人不約而同望住我老婆,嗰陣時我感覺好似佢哋知道我哋喺上面扑完嘢落嚟咁樣🤣

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-2-6 18:31 發表 查看引用來源

因為我做嘢嗰間公司商業大廈出邊係一個公園,完事之後我帶我老婆行出去嘅時候,幾個坐喺公園嘅男人不約而同望住我老婆,嗰陣時我感覺好似佢哋知道我哋喺上面扑完嘢落嚟咁樣🤣 ...
我諗師兄你多心咗啦。。。,
反而,最可能出事係忽略咗公司嘅CCTV。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-2-6 18:43 發表 查看引用來源

我諗師兄你多心咗啦。。。,
反而,最可能出事係忽略咗公司嘅CCTV。
嗰陣時寫字樓CCTV仲未有咁普及,同埋我都check得好清楚,冇先會咁做

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-2-7 15:50 發表 查看引用來源

嗰陣時寫字樓CCTV仲未有咁普及,同埋我都check得好清楚,冇先會咁做
現在CCTV普及,好彩係我公司CCTV主要安在門口和走廊位。  而且沒有貴重嘢,多死角及唔準裝CCTV嘅地方,比如更衣室之類多😁

前往最後回覆