做了三晚的故事

收藏  |  訂閱
30  12.4k

日日有飯開,咁咪好充實🤣🤣🤣

引用:
原帖由 farm1615 於 2024-2-5 20:18 發表 查看引用來源
日日有飯開,咁咪好充實🤣🤣🤣
係呀😏😏😏

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-5 21:11 發表 查看引用來源
係呀😏😏😏
我又排隊🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-5 19:05 發表 查看引用來源
Anson lo😏😏
岩岩跟晒佢地成個演唱會,第一次見到AL,比我想像中大隻,同埋佢真係成身都好白淨😂

引用:
原帖由 萬洛豬 於 2024-2-6 03:21 發表 查看引用來源

岩岩跟晒佢地成個演唱會,第一次見到AL,比我想像中大隻,同埋佢真係成身都好白淨😂
係訝
演唱會我都有去睇

不得了,果次第一晚果個靚仔,又信息我,不如今晚又出黎俾我屌下,我就答佢,唔可以喎!我M,之後佢剛剛0 T完即刻開車,去我屋企樓下,屋企樓下重係有車,佢兜來兜去,佢隻手一路揸車一路摸我,終於又拍到一個位,佢除左條褲俾我含,唉!呢個衰仔整甩左我bra扣,之後揸我,之後佢叫我去後座,繼續含佢,佢就話我要射你口,吞完之後,佢同我講,你知唔知頭先有人見到,之後我就話,下,做咩唔同我講,之後佢就話好刺激,佢又後揸我

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-6 23:23 發表 查看引用來源
不得了,果次第一晚果個靚仔,又信息我,不如今晚又出黎俾我屌下,我就答佢,唔可以喎!我M,之後佢剛剛0 T完即刻開車,去我屋企樓下,屋企樓下重係有車,佢兜來兜去,佢隻手一路揸車一路摸我,終於又拍到一個位,佢除左條褲俾我含,唉!呢個衰仔整 ...
咁你覺得刺唔刺激?咁你咪冇得爽?

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-6 23:23 發表 查看引用來源
不得了,果次第一晚果個靚仔,又信息我,不如今晚又出黎俾我屌下,我就答佢,唔可以喎!我M,之後佢剛剛0 T完即刻開車,去我屋企樓下,屋企樓下重係有車,佢兜來兜去,佢隻手一路揸車一路摸我,終於又拍到一個位,佢除左條褲俾我含,唉!呢個衰仔整 ...
道德係邊?廉恥係邊?排隊係邊?申請表係邊?

回覆 7# mui1892 的帖子

排.........請問一下過年前排到埋齋嗎
排唔到就排開年😏

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-7 07:58 發表 查看引用來源
咁你覺得刺唔刺激?咁你咪冇得爽?
刺激呀😏

前往最後回覆