上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.5k  136.4k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 13:06 發表 查看引用來源
有小朋友吗?我超爱小朋友的
小朋友嘛... 沒有/ 未有囉
做人阿媽唔係咁容易o既, 我自己知自己事, 冇耐性慢慢教,
嬲起上o黎唔排除真係控制唔住講粗口屌9 個細路仔

話我喜歡被打, 又係又唔係咁啦
開始時係想搵人好好懲罰一下惡劣o既自己, 因為再上一段感情係自己一手糟塌, 亦係因為脾氣超臭o既問題
膽粗粗咁搵o左個性伴學人玩 sm
跟住慢慢愛上o左, 唔係愛痛楚而係愛被猛男好嚴肅咁責罰時任人魚肉o既畫面, 覺得好sexy
再之後上床, 前戲如果冇捱過鞭打疼痛o既感覺好似硬係差d 野咁...
同老公一齊, 就又多o左一個理由, 讓自己無時無刻記住自己身份, 我係屬於佢o既, 要聽教聽話唔可以再發脾氣
真係俾佢罰o架! 有時候o係出面遇到d 事, 我都自以為係我o岩對方錯, 返o黎向佢吐苦水點知佢幾句話ko 我,
話係我一開始唔o岩在先, 對方先會以果種我認為好過份o既方式對待我激嬲我,
自知瀨o左o野無言以對囉, 就俾佢好似老豆咁拎籐條打我屁股
既係情趣, 又係學習

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 12:51 發表 查看引用來源
听到吃不到哦,那样也会开心吗?
會的

估計聽不聽到也是一人

就當現埸版成人片擺

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 13:08 發表 查看引用來源
那個少女不懷春,撩弄下好似就成其好事!😉
你怎么好像在写。。。古诗?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 13:09 發表 查看引用來源
你啲水水?😉
对啊,我不懂为什么很多人喜欢一直一直一直弄我喷水出来

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 13:10 發表 查看引用來源
好多人偷渡!😬
警察抓走!!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 13:15 發表 查看引用來源

呢d 陳年往事, 睇落好似好厲害囉... 但都要聽阿婆講返兩句:

第一, 過程除o左開頭之外, 真係一d 都唔好受, 冇錯我同果個男人係玩sm 開始, 每次見面佢都會籐條鞭打我,
但一個係屁股普通o既肉, 一個係身上最敏感o既 ...
谢谢姐姐的分享,我有看完全部哦
我的话就真的很少爱爱的,一年可能才不到十次吧,说出来甚至有人都觉得我是性冷感的

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 13:22 發表 查看引用來源
有過往嘅經歷至有今日嘅你,唔需要再介懷過去嘅嘢!好欣賞你對佢嘅坦白,相信唔係個個人都得!見到你哋而家咁恩愛幸福都鄧你開心!😉
对啊对啊,你很勇敢
我说的是姐姐,不是licklickson!

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 21:45 發表 查看引用來源
对啊,我不懂为什么很多人喜欢一直一直一直弄我喷水出来
你好易噴水?😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 21:56 發表 查看引用來源
对啊对啊,你很勇敢
我说的是姐姐,不是licklickson!
我唔勇敢咩?😂

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 21:44 發表 查看引用來源
你怎么好像在写。。。古诗?
咁過獎呀!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆