假期補償

收藏  |  訂閱
21  10.0k

假期補償

話說紅日隻佬都無得放 加上有D事所以我都無得出去
忙左一日勁早訓之後第日又要晨早睡衣都無換就出左廳處理下

大概九點又入番房。。。

佬:(側側地身 手已經攬住我)咁早既。。。無事ma?
我:望眼安心D(我將個人貼緊佢,吸取溫暖)
又搵細佬。。。XD每日未起身就重複又重複
我:兩下。。。入兩下
佬。。。。。無語了 但輕輕郁下身除左底橫。。。。
見佢主動左DDD緊係幫手chock幾下就 女上哄下佢先
重點係佢半夢半醒人形性玩具咁 任擺!

我落番黎之後 我枕住佢半邊手臂 佢手揸一邊波(大大力) 另外手俾我掟左落去安慰個妹@@ 癲起上黎我捉住佢手掌拍左個妹五六下XD 爽
咦咦牙牙左一輪 成功打斜入   我對腳一唔合埋就俾佢頂到最入幾下
係感覺到得自己D水聲:吱。吱。吱 活塞緊
頂唔順自己要佢捉實D我對手腕 扯上去對波自然突出D塞內佢手掌度。。。
大力D。。。要呀。。。。。勁淫嗌 佢就恥笑左幾聲再大力揸落對波度

我就合埋眼享受式咁嗌。。。正 呀••••下身再俾佢抽插緊係會夾腸出水

轉姿勢狗仔就無咩特別因為都係啪到最大力同入
但今次因為廳開始有聲就快手快腳捉隻佬入套廁

呢度要講下 有次同Sp突發玩過先知 男人其實又真係會有D喜歡呢種

失驚無神 XD 小鹿亂撞 但身高差所以今次入唔到又開始軟。。。

然後我又去哄下細佬。。。。。我坐底含到落低再手口並用。。。
波夾都出埋。。。。。都係無咩反應就鳴金收兵lu

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-26 16:17 發表 查看引用來源
話說紅日隻佬都無得放 加上有D事所以我都無得出去
忙左一日勁早訓之後第日又要晨早睡衣都無換就出左廳處理下

大概九點又入番房。。。

佬:(側側地身 手已經攬住我)咁早既。。。無事ma?
我:望眼安心D(我將個人貼緊佢,吸取 ...
咁咪好掃興?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-26 18:45 發表 查看引用來源
咁咪好掃興?
玩具補數可能

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-26 19:08 發表 查看引用來源

玩具補數可能
通常都係軟左就算 或者手搞

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-26 19:41 發表 查看引用來源

咁今次有冇手搞?

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-26 19:41 發表 查看引用來源

用脷👅

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-26 20:07 發表 查看引用來源

用脷👅
隻佬唔會

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-26 20:32 發表 查看引用來源
隻佬唔會
咁幾時搵SL補償返?😉

-0-記錯人我邊度有SL

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-26 21:11 發表 查看引用來源
-0-記錯人我邊度有SL
Sorry! 😂

前往最後回覆