上一頁下一頁
發新話題

連晨勃都冇,係咪 certified

收藏  |  訂閱
256  40.6k

連晨勃都冇,係咪 certified

同老公對上一次行埋可能已經係上年嘅事,每次問佢佢會話自己冇心情,唔想,就算我主動撩佢,佢都係扯唔起,佢話晨勃都好耐冇試過,小便都係滴滴仔,叫過佢睇醫生,佢都話飲中藥調理返個底先,我聽呢句說話都聽左幾年,由最初識,一日搞兩次,到而家,二年一次,我真係唔知之後應該點…我自問唔差掛

附件

仲好fit好吸引呀!😍😍

正到暈😍😍😍😍

回覆 1# skin@kathy 的帖子

正添啦。。。點會差丫。。。可以的話晚晚搞添丫

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-25 21:29 發表 查看引用來源
同老公對上一次行埋可能已經係上年嘅事,每次問佢佢會話自己冇心情,唔想,就算我主動撩佢,佢都係扯唔起,佢話晨勃都好耐冇試過,小便都係滴滴仔,叫過佢睇醫生,佢都話飲中藥調理返個底先,我聽呢句說話都聽左幾年,由最初識,一日搞兩次 ...
睇醫生,有藥幫助,然後慢慢重回正軌!

利申:過來人

咁都差?正到暈啦,精盡人亡

回覆 1# skin@kathy 的帖子

唯有找外援😂🤣😂🤣😂

其實正常計,男人係咪朝朝都晨勃?

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-25 21:41 發表 查看引用來源
其實正常計,男人係咪朝朝都晨勃?
咁都要睇年齡,亦未必人人都會日日有

引用:
原帖由 iphone10 於 2021-11-25 21:44 發表 查看引用來源
咁都要睇年齡,亦未必人人都會日日有
晚晚攬住對野就夠。。。。有時我都覺身邊果個行為細路

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆