搵條女睇下

收藏  |  訂閱
34  1.6k

搵條女睇下

我係個超愛扑野嘅男人🤭平時就睇下啲討區,交友ap😊睇下有無機會💪我較喜歡淫低嘅,大膽同愛扑野嘅女🤤
宜度有無呢?18至36左右😘

有嘅pm我啦!等待妳🙏

引用:
原帖由 手癢 於 2021-6-1 22:59 發表 查看引用來源
我係個超愛扑野嘅男人🤭平時就睇下啲討區,交友ap😊睇下有無機會💪我較喜歡淫低嘅,大膽同愛扑野嘅女🤤

有嘅pm我啦!等待妳🙏 ...
早晨呀😊
美人們🤤🤤🤤
妳地喜性愛嘅短信我喇💪
幾時都等同妳地交個朋友🤭

引用:
原帖由 手癢 於 2021-6-1 22:59 發表 查看引用來源

扑野妳地覺得係點呢?
我就覺得係樂事啦!😏因2人有共同想要嘅想法💪大家互相係同1時間去搵性樂趣🤭比此坦承令對方有唔同程度嘅反應😘要令對方係自己度🤤搵到樂趣💪

引用:
原帖由 手癢 於 2021-6-2 21:56 發表 查看引用來源

扑野妳地覺得係點呢?
我就覺得係樂事啦!😏因2人有共同想要嘅想法💪大家互相係同1時間去搵性樂趣🤭比此坦承令對方有唔同程度嘅反應😘要令對方係自己度🤤搵到樂趣💪 ...
睇到好多錯別字。

就算女搵男,都要自我介紹一下啦

師兄你又無相,又無形容自己高矮肥瘦,會唔會真係有人DM 你呀。

可能六合彩易中啲喎。🤣

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-6-2 22:45 發表 查看引用來源

睇到好多錯別字。

就算女搵男,都要自我介紹一下啦

師兄你又無相,又無形容自己高矮肥瘦,會唔會真係有人DM 你呀。

可能六合彩易中啲喎。🤣 ...
c兄
有錯別字真咁大問題?
有緣嘅就會搵到㗎啦💪我話有你信約成?
你講!唔自己介紹自己點會有人搵我,宜方面我又唔認同喎😏佢想嘅自然會搵我,佢唔想嘅。。。作編文都係無㗎啦🤪
況且!宜到嘅c兄寫嘅野係百分百真🤭1啲都無水份🤣
你覺得呢?

引用:
原帖由 手癢 於 2021-6-2 23:06 發表 查看引用來源
c兄
有錯別字真咁大問題?
有緣嘅就會搵到㗎啦💪我話有你信約成?
你講!唔自己介紹自己點會有人搵我,宜方面我又唔認同喎😏佢想嘅自然會搵我,佢唔想嘅。。。作編文都係無㗎啦🤪
況且!宜到嘅c兄寫嘅野係百分百真🤭1啲都無水 ...
師兄我唔係特登批評你,不過我見好多人上科林都錯好多字,借你post 發表下意見姐。

百分百真實?我自己出文堅過石堅。

信不信由你。

祝你早日搵到你想搵既女💪🏻

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-6-3 01:22 發表 查看引用來源

師兄我唔係特登批評你,不過我見好多人上科林都錯好多字,借你post 發表下意見姐。

百分百真實?我自己出文堅過石堅。

信不信由你。
c兄
我又無咩野喎!放心😏

我只會做我喜愛嘅事,其他野人明就會明,唔明我都無辦法😙

引用:

女仔們😚
若妳都樣喜歡性愛💪或性話題,我地可做到朋友😏

hi😙😙😙😙

前往最後回覆