上一頁下一頁
發新話題

傾情說性~新福利1193

收藏  |  訂閱
1.5k  43.1k

傾情說性~新福利1193

好耐無上188, 見到引版好多post係度屌個版就快死,但我又無故仔同大家share, 唯有係呢度開個post, 大家可以同我談情說性,share下相俾我睇更加開心吖(講笑咋。。睇得多驚無晒性趣),或者大家想玩下遊戲,只要大家玩得開心都無所謂,想傾就係呢個傾啦!😊
相7張,自己搵到就搵到

回覆 1# 一碌棍插入3個口 的帖子

留條腳毛先~開個topic幫師妹頭炮,炎炎夏日,師妹係屋企既衣著係點樣呢?

我:全裸得一條Boxer

引用:
原帖由 ERUOSTEPBACK3 於 2021-5-9 14:31 發表 查看引用來源
留條腳毛先~開個topic幫師妹頭炮,炎炎夏日,師妹係屋企既衣著係點樣呢?

我:全裸得一條Boxer
著住條boxer就吾係全裸,BTW, 我因為有位師兄叫我睇篇文,之後我睇到你引版個msg,好想讚下你個留言。

我只會訓覺或者想色誘人時先旦蕩蕩😁

回覆 3# 一碌棍插入3個口 的帖子

多謝wo,有時人需要別人提醒下,自己先唔會鑽牛角尖。
如果旦蕩蕩,要你影張相色誘人,你會擺咩pose呢?

引用:
原帖由 ERUOSTEPBACK3 於 2021-5-9 15:03 發表 查看引用來源
多謝wo,有時人需要別人提醒下,自己先唔會鑽牛角尖。
如果旦蕩蕩,要你影張相色誘人,你會擺咩pose呢?
嗯…你係好聰明嘅玩家😂 擺咩pose呀🤔🤔,等我個post有100msg就話你知😉

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2021-5-9 14:08 發表 查看引用來源
好耐無上188, 見到引版好多post係度屌個版就快死,但我又無故仔同大家share, 唯有係呢度開個post, 大家可以同我談情說性,share下相俾我睇更加開心吖(講笑咋。。睇得多驚無晒性趣),或者大家想玩下遊戲,只要大家玩得開心都無所 ...
記得我?你好耐冇出現 呀大波妹

回覆 5# 一碌棍插入3個口 的帖子

係呀,可能食得女人下面粒聰明豆多,個人聰明d😛,100個msg 好快啫,今晚諗定先啦😘

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-5-9 15:16 發表 查看引用來源
記得我?你好耐冇出現 呀大波妹
係囉,一出現就得見你分享呀嫂個美團,仲見呀嫂親自回應。搞到ching們流晒口水

比你個網名引左入來🤣

引用:
原帖由 ERUOSTEPBACK3 於 2021-5-9 15:29 發表 查看引用來源
係呀,可能食得女人下面粒聰明豆多,個人聰明d😛,100個msg 好快啫,今晚諗定先啦😘
哈哈,呢版不嬲無咩留言。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆