用萬敌,碌能唔使滴

收藏  |  訂閱
22  4.3k

用萬敌,碌能唔使滴

医好 鳩根痛.  紮左8日.之前有去過咸記.妓評家話龍蝦 俾人上去踢.真係平時見十幾件走能晒.
今午去 咸記成街企企.龍蝦位有幾件打躉返晒來,個的YY問下乜閪事.我就過生果檔 跟到第二件就肯中出.
鸠根痛,紮左8日,跟到件肯中出肥閪,细我十零年,上到房,出面出晒太陽,但房陰凍,有部暖風机用左好廢,入左房梗摸摸揸揸,
跟住件囡叫我入厕洗能我話咁凍.我的老頭一凍到缩.起唔到頭.就咁除褲屌得喇
同條後生我十多年怕凍鳩缩变死能就咁除褲屌.但囡要疴尿、依間坐厕.警告嫖客炮房得浴室、龍蝦公用踎厕./但見囡條裙,褪下厚黑打底褲坐厕,紅底,好快就起身用厕纸抹完用毛巾抹下身,回返坐床除下外套短靴,除裤,我一路揸,佢用濕巾幫我碌能春袋好仔细抹一遍,然後幫我劣硬,卧床边帶领我半硬75度鸠插佢個閪窿
後生我十幾年囡劈開双腿M腳.露出濃密閪毛小反唇閪窿.將我75度鳩帶领到閪口.由我用手扶持在閪口磨多下先夠硬插入.碌鳩硬度又差左!用左萬敌神油,会一路屌,慢慢硬,咁先和衣揸件囡,一路睇我條能係gap抽出抽入,再伸手入裙內揸一輪文胸,熱左身,後生囡(後生我十幾年)開始交戲,叫床,咁就推高囡裙,推高文胸,揸囡大奶,玩蓮頭,不斷用愈屌愈硬碌能大力一抽一插一顶,有時玩蓮,有時伏身揽住,後生囡话碌能好硬鸠頭又漲咁能耐,屌到佢出水,我話我屌閪好耐,並掹條能睇下都係漲九成,跟住又即顶插塊閪,並話囡出左水,咁俾多五條幫佢濑閪,嘗佢的閪水春汁,囡话好.不過咁凍唔洗你抹下就咁濑.我話好.掹條能,囡坐返床边,用濕巾抹完閪就半卧望住我拉低口罩同佢濑閪 ,濑十零下後囡就要屌,囡再用湿巾抹完閪就捉我條能屌佢塊閪,一屌條後生己经狂叫床,又迎又挾腰,萬敌都敌不過,就顶住閪心责住揽實射米青,射完浸到鸠缩先掹鸠睇閪窿流米青,而後生囡就厕纸塞閪,坐在床上流米青,我就入厕疴大尿兼大洗,洗完見後生囡坐床等我穿衣收埋炮金送客

平雞留番比你跛閪慢慢屌,老子玩開中高檔雞,唔洗講價,比得起就屌比唔起就閃,唔會講價老撚土。同你跛閪玩真係好過引,中意幾時屌你就可以幾時屌你,你賤畜生出黎就係比人屌。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-22 10:16 發表 查看引用來源
医好鳩根痛.  紮左8日.之前有去過咸記.妓評家話龍蝦 俾人上去踢.真係平時見十幾件走能晒.
今午去咸記成街企企.龍蝦位有幾件打躉返晒來,個的YY問下乜閪事.我就過生果檔 跟到第二件就肯中出.
鸠根痛,紮左8日,跟到件肯中 ...
嘩,好嘢呀!
師兄真識享受人生!

回覆 3# totowai 的帖子

快d跟條跛閪去咸記玩,包你樂而忘返。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-22 17:46 發表 查看引用來源
快d跟條跛閪去咸記玩,包你樂而忘返。
叫雞呢 d 開心嘢,各有各精彩,唔使跟人嘅.

回覆 5# totowai 的帖子

跟佢去咸記,中出可以有7折優惠。

回覆 6# 無敵電車男 的帖子

中出比1.7都無人SO啦哈哈哈哈

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-22 10:16 發表 查看引用來源
医好鳩根痛.  紮左8日.之前有去過咸記.妓評家話龍蝦 俾人上去踢.真係平時見十幾件走能晒.
今午去咸記成街企企.龍蝦位有幾件打躉返晒來,個的YY問下乜閪事.我就過生果檔 跟到第二件就肯中出.
鸠根痛,紮左8日,跟到件肯中 ...
農哈位我有件屌咗不下六七次,之前企雞味龍舖位附近,呢件身型超正,波大有腰,不過唔肯轉狗仔,一查ky就太滑,因個窿大大地,其他野都OK

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-12-23 08:32 發表 查看引用來源
農哈位我有件屌咗不下六七次,之前企雞味龍舖位附近,呢件身型超正,波大有腰,不過唔肯轉狗仔,一查ky就太滑,因個窿大大地,其他野都OK
咁企鸡味濃個的係上舊翠华.你講到咁高質.龍蝦位的炮房咁能渣又細.做熟客百二至百五.係出面厕所.冇服務.可能你碌能大.行去公厕洗能演大鳩定鐘意聽左右叫床声.有咁高質都唔企龍蝦.你屌過六.七次熟客.一陣屌閪百二文.平.一百文個件好高我都屌過

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-23 01:44 發表 查看引用來源
跟佢去咸記,中出可以有7折優惠。
扑嘢求過癮,唔係要價錢平.
如果隻雞招呼周到,交足貨,比多 d 都冇所謂.

前往最後回覆