48 12345
上一頁下一頁
發新話題

無緣平安肥X,廟記懷舊,中出龍蝦旗袍大妈

收藏  |  訂閱
47  4.2k

無緣平安肥X,廟記懷舊,中出龍蝦旗袍大妈

先到最黃酒店 過平安  
到肥西打躉位,唔見肥西 行上一些是现足仔,當年池,破處之地,
再行上此門口上去叫艇妹 ,見寧波亍 有幾位北嫂而藏樓梯口三百件小妹唔錯,
再落牌坊 都有十幾件,望過平安都見肥西
入平安之前見肥西在自助洗衣都唔見
落咸記見件四眼大妈着知客式旗袍在龍蝦位
我係旗袍控 ,即捉上樓中出

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-12 18:27 發表 查看引用來源
先到最黃酒店40027697過平安  40027698
到肥西打躉位,唔見肥西40027699行上一些是现足仔,當年池,破處之地,40027700
再行上此門口上去叫艇妹40027701,見寧波亍40027703有幾位北嫂而藏樓梯口三百件小妹唔錯,
再落牌坊4 ...
哦原來係你!
今日10 點幾見到有條撚樣行來行去

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-8-12 19:25 發表 查看引用來源

哦原來係你!
今日10 點幾見到有條撚樣行來行去
個能樣点款

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-12 20:13 發表 查看引用來源
個能樣点款

個撚樣係條賓周生晒椰菜花咁既款,仲要醫極都醫唔好個隻,即係你條撚樣囉。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-8-12 20:27 發表 查看引用來源

個撚樣係條賓周生晒椰菜花咁既款,仲要醫極都醫唔好個隻,即係你條撚樣囉。
係烏鼠先会生成咁,快的自首,等監房电你

玩会所,最能宝係紅門老作濕鳩仔点会呃人,屌你老作猫狗化身19仔,查下四台我的帖,我而家出帖屌左红門幾日,有埋相,揸靚酒,八楼正式名叫乜都講唔出,每晚幾十萬男人做,係自卑作大所為先週圍晒,今日同女人濑閪好多,大场沖涼

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-8-12 22:18 發表 查看引用來源
玩会所,最能宝係紅門老作濕鳩仔点会呃人,屌你老作猫狗化身19仔,查下四台我的帖,我而家出帖屌左红門幾日,有埋相,揸靚酒,八楼正式名叫乜都講唔出,每晚幾十萬男人做,係自卑作大所為先週圍晒,今日同女人濑閪好多,大场沖涼 ...

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-13 05:22 發表 查看引用來源
懷念當年木頭小雨天滿足我旗袍控快飧囡,

你過隔離買件超大碼旗袍俾二百磅肥汗臭閪著,劈開雙腿俾你頂下閪的,唔主動D点食到好野!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-8-12 18:11 發表 查看引用來源
你過隔離買件超大碼旗袍俾二百磅肥汗臭閪著,劈開雙腿俾你頂下閪的,唔主動D点食到好野!!
叫佢比多一蚊都難,仲話去買件大碼旗袍比肥閪,總之就失礼公務员,衰过攞公援。

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆