有無囡囡肯玩 "逆痴漢" 架???

收藏  |  訂閱
15  2.7k

有無囡囡肯玩 "逆痴漢" 架???

.
.
.
實不相瞞 , 小弟應該有少少M男體質 ...

有時想比D囡囡 , 係上面策騎 , 我就比佢扑係咁係度淫叫 :
"唔好停 ... 大力D ... 你好勁呀 ... 我就高潮拉"
跟住比條囡囡用粗口鬧我 :
"你個騷貨 ... 咁鬼死姣丫拿 ... 我就大力力扑你 ... 扑到你慾仙慾死"
跟手比佢強吻埋~~

咁係咪好撚變態???

好簡單,你去賣屎忽就可以滿足到你既要求。

要搵黑鬼先幫到你喎**********

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-8-7 10:59 發表 查看引用來源
好簡單,你去賣屎忽就可以滿足到你既要求。
引用:
原帖由 grasshopper888 於 2020-8-7 11:39 發表 查看引用來源
要搵黑鬼先幫到你喎**********
兩位誤解左拉 ...

我只係想試下比囡囡強姦 , 但仍然係佢用個窿 , 撞落我支棍度 ...
我完全無唸過出賣菊花架 !!!

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-8-7 11:45 發表 查看引用來源

兩位誤解左拉 ...

我只係想試下比囡囡強姦 , 但仍然係佢用個窿 , 撞落我支棍度 ...
我完全無唸過出賣菊花架 !!!
聽落幾過引. 未試過.

錢問題啫 ... 俾得起又唔算太變態嘅、大把女肯做你啦

樓主,什麼是逆痴漢⁉️

引用:
原帖由 呂布小子 於 2020-8-10 17:20 發表 查看引用來源
樓主,什麼是逆痴漢⁉️
"痴漢" 係男人強制式咁侵犯女性 ;
"逆痴漢" 即係調返轉 , 由女人強制式咁侵犯男性 ...

咁唔係 "痴女" 咩???!!!
我以前都咁問過 ... 但一位比我更精通AV既朋友話
"痴女" 都仲係主要以勾引為主(雖然己經淫賤 ^.^) ;

但 "逆痴漢" 係真係綁住你手 , 或者知你唔敢抗咁 ,
由個囡囡主動侵犯你 ...

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-8-11 09:58 發表 查看引用來源

...
簡單咁講
即係俾條女強姦咁上下 ?

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-8-11 09:58 發表 查看引用來源

...
呢幾個月, 迫住屌大媽, 吾開大就黑面, 有時都有"逆痴漢"感覺, 比大媽強姦!!

前往最後回覆