上一頁下一頁
發新話題

111新冠下的插秧,咸記,忍唔到,照濑

收藏  |  訂閱
53  7.7k

111新冠下的插秧,咸記,忍唔到,照濑

23/7新冠111宗新高本地爆發下,去插秧,乜食環,衛生企滿亍,問妓評話有大人物巡插秧,貨物阻街冇晒, 當然阻街女郎都冇 ,出得离,唔聽留家中,都要行
去咸記,龍蝦位一件 都冇,兜個圈,執左既袜鋪同名牌电鑽都有打躉企企同新面孔,而得如,日本城有幾件全新面孔, 相頭唔錯,全開價百五齋屌,
得如对面有件俾濑閪要去告發嫖客大厦,中午,咁能熱,去,入大厦直上八樓炮房,成身汗,都要揸到除清,大家都沖下身, 然後上床濑幾閪 ,再用濕巾抹返濑閪留在隻閪口水 就開Q 屌完著內內
圖片實時拍
淫照全插圖

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

啊婆你都小得落!

七七 品閪係有一手,鐘意五六十路超完熟婦人,閪汁少腥味濃,老公都冇掂佢好耐,俾你瀨兩瀨即刻番晒黎C9變淫婦!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-7-24 08:46 發表 查看引用來源
七七 品閪係有一手,鐘意五六十路超完熟婦人,閪汁少腥味濃,老公都冇掂佢好耐,俾你瀨兩瀨即刻番晒黎C9變淫婦!!!
有冇見兩百磅肥西,有就即網上通知即去

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-7-24 10:44 發表 查看引用來源
有冇見兩百磅肥西,有就即網上通知即去
百貨百客! 最緊要自己鍾意.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-24 13:40 發表 查看引用來源
百貨百客! 最緊要自己鍾意.
講開,二百磅肥閪冇見好耐,而家真想試

多水 多汁

引用:
原帖由 marcoman321 於 2020-7-25 03:26 發表 查看引用來源
多水 多汁
依的企企一日做廿個以上,边会多水多汁,以前酒吧仔北嫂,潤忠足囡就多水多汁

點解羊羊次次係咸記搵到都係百五,我次次都二百??因為係熟客??還是要講价?

引用:
原帖由 fums 於 2020-7-24 19:42 發表 查看引用來源
點解羊羊次次係咸記搵到都係百五,我次次都二百??因為係熟客??還是要講价?
應該瀨到隻老G欲仙欲死,有錢收架。

佢比150蚊算有品啦,你敢唔敢食臭鮑先。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆