收藏  |  訂閱
31  9.7k

以前我哋住1/F,窗外晾衫架係平台上面,每週都有清潔工人上來平台打掃垃圾,個晾衫架只有佢哋頭的高度,我將老婆的胸圍底褲掛出來晾衫,位置高度剛剛好係佢哋面前,我趁佢哋上來之前,預先掛咗幾套出來俾佢哋睇,衫架上仲貼上黃色Memo紙,寫上(歡迎觸摸,請勿取走)。佢哋必須彎低身打掃我晾衫架下面的地方,所以一定睇到。

附件

想入非非,引人犯罪喎

不過,我鍾意

我想摸真人多D...

引用:
原帖由 10022 於 2020-4-22 16:01 發表 查看引用來源
以前我哋住1/F,窗外晾衫架係平台上面,每週都有清潔工人上來平台打掃垃圾,個晾衫架只有佢哋頭的高度,我將老婆的胸圍底褲掛出來晾衫,位置高度剛剛好係佢哋面前,我趁佢哋上來之前,預先掛咗幾套出來俾佢哋睇,衫架上仲貼上黃色Mem ...
師兄,不如放D老婆著左性感內衣相俾大家欣賞下

應該好多師兄想知樓主住邊

引用:
原帖由 10022 於 2020-4-22 16:01 發表 查看引用來源
以前我哋住1/F,窗外晾衫架係平台上面,每週都有清潔工人上來平台打掃垃圾,個晾衫架只有佢哋頭的高度,我將老婆的胸圍底褲掛出來晾衫,位置高度剛剛好係佢哋面前,我趁佢哋上來之前,預先掛咗幾套出來俾佢哋睇,衫架上仲貼上黃色Mem ...
真係性感🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩

回覆 1# 10022 的帖子

我都好喜歡。已扯𣄃致敬!

紫色bra最正,可唔可以真人示範

回覆 8# friendho 的帖子

我中意紫色T仔呀😍😍😍😍😍

回覆 8# friendho 的帖子

我反而會比較喜歡黑色BRA BRA

前往最後回覆