一個二年前的故事⋯⋯

收藏  |  訂閱
39  21.2k

一個二年前的故事⋯⋯

一個二年前的故事⋯⋯

響U討婚後討論區識咗個人妻(叫佢K)由於地域差異,我同K一直只係WhatsApp 去傾計,頭2個月都只係文字,voice call同交換吓相(但並唔係嗰啲露肉相)我哋由家中大小事務到伴侶關係都無所不談,有時仲同K多嘢講過同自己老婆,直至3個月後一晚,我同K的關係產生微妙變化,當時我係返夜班的,而K嗰晚又在線,咁我就Hi佢,原來嗰晩K一家人去咗K老公朋友屋企聚餐,飲飽食醉後,K老公留嚮朋友家中玩啤牌,叫K帶小朋友先返屋企,當K回家後,安頓小朋友瞓覺,佢自己一個再飲啲酒,但因為我上班中只叫佢唔好飲太多,過咗半個鐘,我問K
我:你仲飲緊酒?
K:嗯
我:咪飲啦,冲涼瞓啦!
K冇覆我,幾分鐘後,我收到佢一張相,佢面紅紅,對眼又好醉咁
我:你好靚,面仔紅紅,如果有幸可以在你身邊就好啦!
K:氹人你就叻
我:咁我一路都話想攬吓你嘛,見你面紅紅咪仲想囉!
K只讀不回,但K一直在typing中,我都冇理,繼續做嘢,之後K覆
K:老公話,佢唔返嚟瞓,玩完牌,飲早茶先返!
我:咁你唔洗等佢就早啲瞓啦!不如就等我陪你瞓
女人可能鐘意只讀不回,但過咗一陣
K send 咗第二張相俾我,K著咗一件絲質睡裙,雖然只影到胸口落小小,我睇完好快覆佢
我:好靚喎⋯⋯頭先去咗邊?
K:冲涼換衫準備瞓
呢個時候,我個思為由個腦移民咗去JJ度
我:不如我睇著你瞓,當我陪著你身邊,直至你瞓咗我收線吖
我都未等K覆我,我就video call K,而佢都接咗
K:乜你講真呀!
我:心動不如行動嘛!
咁我同K傾吓無聊嘢,但我對眼只望著佢件睡裙,每吓K郁,我都幻想對胸會露出嚟,當我眼睛食緊冰淇淋時,K大聲話
K:你咸濕,只望我個胸
我:咁你條裙引死我嘛!你如果拉底條肩帶,我流鼻血都似
K:係咪真呀!
而佢竟然慢慢地拉底,將一邊胸露咗出嚟,而我馬上離開我個位,換個地方繼續睇,K見我搖來搖去,問
K:你去邊,點解見唔到你
而我亦到咗目的地————洗手間,我將電話對著個toilet sign,我就行入去
K:你要痾尿?
我:硬咗痾唔到,要佢軟返先
我將電話放咗響洗手盆上面,冇理佢同唔同意就解放咗細佬出嚟,呢個時候,佢對眼望著我細佬,我知我贏咗,我一路chok⋯⋯我同佢講
我:拉底另外嗰邊,俾我睇著得嘛?
K就好聽話,拉底條睡裙至腰,一對比我老婆更大的胸,完完全全嚮電話中露出,我繼續chok又叫佢搓自己,一隻手放下面,但佢唔肯俾我睇佢妹妹,K有K玩,我有我chok⋯⋯直至我話要射,K再次將電話放到自己面前,睇我發射。清理乾淨,我keep 我promise睇佢瞓咗先收線!
經過嗰次之後,我同K的關係都只停留在虛擬世界,直至K的小朋友一次遊學團,將我哋的關係升格至肉體接觸!

支持,請延續故事...

引用:
原帖由 whui3green 於 2020-2-13 10:46 發表 查看引用來源
一個二年前的故事⋯⋯

響U討婚後討論區識咗個人妻(叫佢K)由於地域差異,我同K一直只係WhatsApp 去傾計,頭2個月都只係文字,voice call同交換吓相(但並唔係嗰啲露肉相)我哋由家中大小事務到伴侶關係都無所不談,有時仲同K多嘢 ...
下一回合中出咗K

正,好睇
俾心機繼續寫

正呀~ keep it up !

師兄請繼續下集....引似入性

下集會更精采,加油👍👍👍

有無諗過其實佢老公可能不是打牌到天光😹

Part 2 please !

引用:
原帖由 CaptainC4F 於 2020-2-13 19:16 發表 查看引用來源
有無諗過其實佢老公可能不是打牌到天光😹

Part 2 please !
師兄,我嚮婚前婚後版識阿K,咁佢哋兩公婆一定有啲問題啦!

樓主,等你 下一 part!

前往最後回覆