沙田、大埔、北區有無雙飛

收藏  |  訂閱
8  1.6k

沙田、大埔、北區有無雙飛

想見識下, 還望各位師兄指點下~ 謝謝

引用:
原帖由 win2k3sp1 於 2020-2-10 05:48 發表 查看引用來源
想見識下, 還望各位師兄指點下~ 謝謝
HK無雙飛. 以前系冬管, 就經常玩.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-2-9 21:17 發表 查看引用來源
HK無雙飛. 以前系冬管, 就經常玩.
HK冇......
你知唔知乜野叫雙飛呀?

回覆 3# reddoor 的帖子

reddoor 兄有無門路~ 上酒店既都可以

U can play three or four fly if u hv money okok

引用:
原帖由 win2k3sp1 於 2020-2-17 02:07 發表 查看引用來源
你有錢嗎?

你有叫过鸡就叫多隻一齊玩囉,三飞四飞都有,你比錢就得。
酒店鸡咪同agent講,要2条女。

全球通行既門路 - 錢
引用:
原帖由 win2k3sp1 於 2020-2-17 18:07 發表 查看引用來源

樓主師兄若話明目的地只係沙田、大埔、北區3個地區,咁就選擇少很多了。上樓就問下囡囡佢肯唔肯及有無姐妹得閒,有人得閒就多數會肯,只係第二個囡囡通常無得好選擇。囡囡佢地都係搵錢,互相關照下生意,無所謂。但係出一次定兩次就要講明,唔好誤會事後爭拗。

引用:
原帖由 TommyZee 於 2020-2-18 18:04 發表 查看引用來源
樓主師兄若話明目的地只係沙田、大埔、北區3個地區,咁就選擇少很多了。上樓就問下囡囡佢肯唔肯及有無姐妹得閒,有人得閒就多數會肯,只係第二個囡囡通常無得好選擇。囡囡佢地都係搵錢,互相關照下生意,無所謂。但係出一次定 ...
不如問要唔要換套仲好啦,通常出咗野就玩完,冇人比你出两次㗎。

前往最後回覆