上一頁下一頁
發新話題

迷思

收藏  |  訂閱
82  5.9k

迷思

男人迷思大波波我女人就迷思大J
唔係講笑,多多少少我都有責任,以前玩調教,去親游水見到有男人前面有大大包嘢就叫佢睇,搞到佢見J就心癢,去按摩就鼓勵佢揀男人,佢又好配合,仲會話番我知個技師点推佢對大咪,同時佢又會話我知,有次玩左技師條大雕,終於佢就迷思左男人大J,仲話想試下洋腸,洋腸我就冇乜計幫到佢,但豬朋狗友中有個都幾大J,估唔到佢話試下無壞,個豬朋又話有得玩樂意效勞,個豬朋又係大波控,又話唔介意我女人已40中,真係頭都痕,呢舖唔通真係要硬住頭皮玩落去?硬住頭皮比個豬朋狗友送帽比我?

附件

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2020-2-2 16:17 發表 查看引用來源
男人迷思大波波我女人就迷思大J
唔係講笑,多多少少我都有責任,以前玩調教,去親游水見到有男人前面有大大包嘢就叫佢睇,搞到佢見J就心癢,去按摩就鼓勵佢揀男人,佢又好配合,仲會話番我知個技師点推佢對大咪,同時佢又會話我知,有 ...
女人屌得多好易變做爛茶渣

回覆 2# 東方小倫117 的帖子

依個爛茶渣,正!😍

😍😍呢個唔怕渣,我也愛佢爛茶渣

咁好彩我唔係爛茶渣,lol lol

引用:
原帖由 du9lee 於 2020-2-2 21:00 發表 查看引用來源
依個爛茶渣,正!😍
屌得多已半爛😅

引用:
原帖由 kytsang 於 2020-2-2 21:17 發表 查看引用來源
😍😍呢個唔怕渣,我也愛佢爛茶渣
爛茶渣也愛?
她已40多了

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2020-2-2 21:26 發表 查看引用來源
爛茶渣也愛?
她已40多了
40+
大波大籮
毛髮茂密
擁有二片大牛肺

附件

C兄影得你女朋友咁性感,完全唔似四十幾,講返轉頭你女朋友應該好享受性愛吧!女人到咁嘅年紀應該係好正啦!

回覆 6# 東方小倫117 的帖子

張相咁正
唔信囉!我要試試

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆