上一頁下一頁
發新話題

紫荊泉桑拿 (Kobe Sauna)

收藏  |  訂閱
101  63.2k

紫荊泉桑拿 (Kobe Sauna)

各位 C-Hing, 小弟想請問 TST 紫荊泉桑拿 質素如何 ?  據聞好貴 ($1800 !!):smile_14:  是否物有所值 ?

以前是中女場, 手勢都幾好, 但自舊年11月大部份囡囡走左, 便沒有去

物超所值:smile_30:

真係$1800.....??? 呢個價錢....我會選擇過大海咯!!

第一, 回應樓主 , 我剛在16/4/2008去過 , 老實講 , 佢的價錢我諗係香港數一數二貴 , 但係我係香港去過bg質數最好的一間 , 我一定會再去:smile_40:  , 佢地d囡囡有分中國同local , 我上次去試左個local , 我覺得非常好喎........雖然價錢泊的住澳門 , 兩part條女做晒要$1778 , 頭part技師做就$1378.....................仲有一樣野 , 係佢地d囡囡大部份都好后生 , 可以係電腦睇相九成都中上, 最啱我 , 因我唔鍾意彈女.......

第二, 老實講 , 果度尖東啊哥哥 , 價錢貴d有咩問題 , 我最唔鍾意人話同澳門比較 , 船飛同時間呢 ??? 邊有得比.......:smile_45:
引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-4-18 01:23 PM 發表
真係$1800.....??? 呢個價錢....我會選擇過大海咯!!

引用:
原帖由 ken1982728 於 2008-4-18 17:04 發表
第一, 回應樓主 , 我剛在16/4/2008去過 , 老實講 , 佢的價錢我諗係香港數一數二貴 , 但係我係香港去過bg質數最好的一間 , 我一定會再去:smile_40:  , 佢地d囡囡有分中國同local , 我上次去試左個local , 我覺得 ...
我都好贊成亞Ken講法,
佢地呢個價錢都冇乜點加過,
質素真係唔係本地普通骨場所能比,
你afford得起的話就會覺得物有所值,
我都有幸去過一次(果次朋友贏馬請一半),
仲正過從前嘉麗華 (依家嘉年華就未試過)

:smile_44: 我又係衰既....未玩過又做乜要比較 ? okok ... 等我試過番黎至再比較啦 !!

儍啦...........sorry, 可能我語氣重左d, 但我只係對事唔係對人
討論區就係俾人討論嘛......:smile_34:
我都好開心 , 有人贊成我的睇法.....:smile_30:
不過老實講 , 差唔多二千蚊一鑊 , 真係間唔中去一次半次就算......:smile_42:
引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-4-18 05:41 PM 發表
:smile_44: 我又係衰既....未玩過又做乜要比較 ? okok ... 等我試過番黎至再比較啦 !!

引用:
原帖由 ken1982728 於 2008-4-18 05:04 PM 發表
第一, 回應樓主 , 我剛在16/4/2008去過 , 老實講 , 佢的價錢我諗係香港數一數二貴 , 但係我係香港去過bg質數最好的一間 , 我一定會再去:smile_40:  , 佢地d囡囡有分中國同local , 我上次去試左個local , 我覺得 ...
多謝師兄分享, 聽聞紫荊泉的公司規姖好嚴, 好多囡囡頂唔順都走左, 可想而知佢地好重視對客人的服務, 當然啦, 如果唔係咁, 1800的價錢點可以捱到今時今日仲係度:smile_44:

引用:
原帖由 silverseven 於 2008-4-18 11:30 AM 發表
以前是中女場, 手勢都幾好, 但自舊年11月大部份囡囡走左, 便沒有去
係咩?以前是中女場的話,睇怕全香港絕大部分桑拿都要算做老女場喎:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆