(巳解決, 多謝各位) 來生不做香港人

收藏  |  訂閱
16  5.9k

(巳解決, 多謝各位) 來生不做香港人

來生不做香港人 (HKTV)  - 奇妙電視
好想珍藏...  謝謝相助 !

回覆 1#  carlyma06 的帖子

百度有HKTV版 848x480

回覆 2#  milkonline 的帖子
要裝盤嗎? 滴滴仔 ?

回覆 3#  carlyma06 的帖子

你是否接受,需要這檔案,
滴................汗

HKTV版 試睇sample

多謝Deandong2 的幫忙.

我有,唔急就等我upload, 我的是HKTV版。

唔該milk 大.  睇番個sample都覺得好睇.

那我等 Deandong2 姐姐啦. 萬謝. :036:

又有好嘢睇! 謝謝兩位大大 :036:

引用:
原帖由 Deandong2 於 2018-4-15 12:25 PM 發表 查看引用來源 回覆 1#  carlyma06 的帖子
期待師姐上載,先謝謝你:)

引用:
原帖由 Deandong2 於 2018-4-15 12:25 PM 發表 查看引用來源
需要幫忙嗎? 我以前都放過此劇集 , 資料有齊 , 只係再上傳番個咋檔案就可以.
e.g EP01 Download Link (RMVB 848x480)

回覆 9#  wanchim 的帖子
先多謝wanchim大大! 因為係想珍藏, 所以我想知Deadong2姐姐手頭的,解像度是否一樣? 我想留套最靚仔的。。。 ;)
萬其唔好嬲我:dumpfound

前往最後回覆