上一頁下一頁
發新話題

溢泉桑拿

收藏  |  訂閱
424  122.0k

溢泉桑拿

點解唔見左溢泉18號標題?從新黎過。我的至愛62沒有上班,寂寞難奈。

引用:
原帖由 張自強 於 2007-10-25 09:15 AM 發表
點解唔見左溢泉18號標題?從新黎過。我的至愛62沒有上班,寂寞難奈。
今天mark6號仔,6號仔不是經常上班,因已搵夠,北姑大波四川妹,說話直腸直肚,心直口快,
好處是自然流露,不好是得罪了人也不知,6號仔個子不高,但有對大波,經驗証後,屬真野,樣貌一般,但勝在大波,如論PART I,都幾有力,故可加分,至於PART II大波有手感,搞野時興奮強烈,雖然波不及62號,但亦屬超班,小腹沒有紋身,大戰連場,盡興而返。
662號屬同一類型,雖然風騷情度及樣貌不及62號,但也是不錯的選擇。

請問C兄溢泉收費及地址?

唔知可信程度有多高

溢泉在漆咸圍豐田車行旁

引用:
原帖由 redpeople 於 2007-10-25 05:26 PM 發表
溢泉在漆咸圍豐田車行旁
c兄最近做邊個?

thanks for share:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 tinchu 於 2007-10-25 06:38 PM 發表
thanks for share:smile_38: :smile_38:
以往本人發表之賽後報告,全數被洗掉,因此本人再重新發表所有賽後報告,各位師兄,意見如何?

引用:
原帖由 張自強 於 2007-10-25 06:53 PM 發表

以往本人發表之賽後報告,全數被洗掉,因此本人再重新發表所有賽後報告,各位師兄,意見如何?
83號為早班技師,年輕貌美,其美貌程度不及18號,但仍可接受,身材屬纖小型,體重不超過100磅,屬小家碧玉,一手抱入懷內,十分過癮,兩個波不大,但肯定是真野,較18號大小小,part i手勢一般,沒有波,也沒有羅,小腹沒有疤,很小說話,但說話得體,對客戶亦親切,故其實我對好的感覺不錯,還要比18號為好,part ii反應一般,對愛好大波的我,不是那杯茶,然如果愛好小家碧玉型,83號是不錯選擇。

引用:
原帖由 張自強 於 2007-10-25 06:25 PM 發表

c兄最近做邊個?
if下晝去,18囉,仲有做孖九

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆