用安全套問題

收藏  |  訂閱
10  2.9k

用安全套問題

我用左安全套時,,下體比個安全套扎住哂,,望落去都幾緊下,,最嚴重係個龜頭,,,扎到比正常細左好多下... 我想問係唔係安全套個size唔岩,定係我用法有錯?
唔該哂各位..

引用:
原帖由 ng00 於 2009-8-28 10:39 PM 發表 查看引用來源
我用左安全套時,,下體比個安全套扎住哂,,望落去都幾緊下,,最嚴重係個龜頭,,,扎到比正常細左好多下... 我想問係唔係安全套個size唔岩,定係我用法有錯?
唔該哂各位..
全香港既安全套都係同一個size,除非你有鬼佬咁既size:030: 咁真係要見識一吓:071:
唔知你係點用安全套呢

咪就係咁套入去,,套到底...有特別方法咩=.=?,,,除左龜頭以外部分都還可以,,最嚴重真係個龜頭,扎到好有問題,真係完全變左形,連我女友都覺,,唔知大家係唔係都係咁?,,如果係既話我都唔洗理....

ps...我係用durex....仲有,,應該唔係鬼佬size=.=

你咪買D外國人size,試吓會唔會好D?

引用:
原帖由 ng00 於 2009-8-29 01:58 AM 發表 查看引用來源
咪就係咁套入去,,套到底...有特別方法咩=.=?,,,除左龜頭以外部分都還可以,,最嚴重真係個龜頭,扎到好有問題,真係完全變左形,連我女友都覺,,唔知大家係唔係都係咁?,,如果係既話我都唔洗理....

ps...我係用durex....仲有,,應該唔係鬼佬size=.=
既然你唔係有鬼佬size,現時香港買到既應該啱你用,我同我識既fd用套都無呢個問題,真係唔知你點帶,或者你影張相睇睇,講詳細d

影相我shy wor=.=...
但我可以形容下,,係個龜頭類似變左刨完既鉛筆筆頭,,變細變尖左...本身係脹到個波仔咁.

不如唔用咪最好囉!!!!!!!!!

會有bb架-.-

引用:
原帖由 ng00 於 2009-8-30 04:48 AM 發表 查看引用來源
影相我shy wor=.=...
但我可以形容下,,係個龜頭類似變左刨完既鉛筆筆頭,,變細變尖左...本身係脹到個波仔咁.
shy:030: 男人老狗咩shy?,之前都有兄弟問包皮既野放過相上黎,邊諗過識得你,你驚比女仔睇到可以淨sd張相比我
ok,唔sd相,咁你盡量詳細d講吓你點帶,不過我未必聽得明

引用:
原帖由 odmen 於 2009-8-30 11:23 PM 發表 查看引用來源

shy:030: 男人老狗咩shy?,之前都有兄弟問包皮既野放過相上黎,邊諗過識得你,你驚比女仔睇到可以淨sd張相比我
ok,唔sd相,咁你盡量詳細d講吓你點帶,不過我未必聽得明
唔該哂
未戴套前,就好似一個拳頭,,戴完套後,,好係一個比人斬哂手指既拳頭
最想知既係,,正常定唔正常?洗唔洗買特別既condom?

前往最後回覆