上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.6k

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

有否想過擁有一個妳們自己的俱樂部?

有否想過結識新朋友?

需要一個幫你解悶的空間?

我們有一班英俊的公關陪伴各位談談心!

現正招募自認英俊不凡, 口才了得男公關多名

**本俱樂部只提供解悶,不設特別服務**

歡迎女士們到此(每位女士進來,均會受到熱情既招待)

5月13 (星期三) - 『Show』第1次唱K活動 - (完)
時間 : 19:00~till end
地點 : 旺角 Green Box
價錢 : (PM講)

今次活動總共有20人入場~ 多謝大家支持~
活動0既相已經放入相簿~
Link : www.fotop. net/showclub/20090513
(刪除. net之間0既空隔)

店主 : willshow

貼心秘書 : Koimizu

男公關 :
本店no.1牛狼 : 稚狼

青靚白淨 : gtt280ps  口甜舌滑 : rayleung20047

熟客 :
celia8110  wingyi910

Kokieice  kiki0325

lilianchan0511

我夠唔夠資格呀:096: :096:

三矮肥且樣貌奇醜女騙食免費鴨!聘「鴨」局 數十俊男中招!

http://orientaldaily.on.cc/cnt/c ... 0426/00178_005.html

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2009-4-27 05:24 發表 查看引用來源
我夠唔夠資格呀:096: :096:
你絕對可以啦

[quote]原帖由 smis 於 2009-4-27 05:26 發表 查看引用來源

我地只作傾訴,無咩好騙啦

引用:
原帖由 wuchiwing 於 2009-4-27 05:38 發表 查看引用來源
你好

我都唔夠資格tim:096:

但係冇女入呢度既:028:

引用:
原帖由 fun123 於 2009-4-27 11:35 發表 查看引用來源
我都唔夠資格tim:096:
點解咁講呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆