上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心篇の愛比蜜桃甜(伍)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  121.7k

※守護甜心篇の愛比蜜桃甜(伍)※§樓主-影月§

守護甜心篇愛比蜜桃甜(伍)§樓主-影月§

月月近排突然好想睇呢套動漫, 所以今篇就用"守護甜心"做標題,
月月鍾意動漫少女好靚好可愛.

如狂風烈焰眾水都不能撲滅
卻是最令人不能自拔的催眠
當幸福自掌心溜走    回憶便淪落為魔咒
千迴百轉    百轉千迴
這麼深愛    那麼無奈                                                        

守護甜心§月兒守護天使§~~chris0213(月天使,對月兒不離不棄)
(這世界都不理的時候 只有不可以不理)                                                        

繼前四篇月月多左好多稱號 :
月月
月兒 (chris專用):027:
小影
(貓仔專用)
呀影 (冷師傅專用)
月妹
(bb_onlyone改)
shadow moon (
rushboy改)
影月
火百合
可愛火百合 (幻風改)
月丫頭 (迪恩專用)
蛇蛇月 (4嫂改):096:
興合合
(黑命改)

小月甜心(Forgetter改)
索月月(jayson改)
月野兔(andy0117改)

§幸運之神§~~andy0117

月月最尊貴的朋友
4哥 『funclub同樂會~樓主』
catcat629 (貓仔阿四)
黑色既風 (風風)
hvenus 『愛神王國~樓主』 (月月既痴根好友)

月月最好的朋友
jackso0826 ~樓主』
embo (百力g)
terry00726 (成日激呀影 蝦阿影既冷血師傅)
xx38383838 (moon之3伯)
thang (二叔公)

朋友名單 : - (睇下有無你地份) :036:

haha_,key1997,紅跑車 , forgetter, ryu106 , blankason , kong1218, 大可, 秘書 , 小鳥伊人, antonton, 白幻之風(幻風), hugomoon, rushboy,李大我, 凍檬B, 迪恩湖水怪(迪恩),kk600604,Koimizu(冰冰),bb_onlyone(bb),孤單小B(小b)
yuga ,小子3,白色的浪漫(白浪),jaysonEvanLam(Evan),ralffai,bearbearbear01卡妮芬治(chris細佬),jason1199jasonchu

月月好朋友既POST, 一齊去支持下啦.

FUNCLUB同樂會12版

搶呀

引用:
原帖由 黑色既風 於 2009-4-26 10:40 PM 發表
搶呀
咁醒既風風.:096:

哎呀 遲左添:027: :027:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-26 10:41 PM 發表 查看引用來源

咁醒既風風.:096:
再搶呀

真係估唔到今晚會爆post添
月兒真係醒目ar:027:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-4-26 10:41 PM 發表
哎呀 遲左添:027: :027:
唔緊要啦chris, 好似每次都唔係同一日攞到, 咁咪公平囉.

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-26 10:43 PM 發表 查看引用來源

唔緊要啦chris, 好似每次都唔係同一日攞到, 咁咪公平囉.
都冇所謂既 得閒扮下大細路ma:071: :071:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-26 10:43 PM 發表 查看引用來源

今次我係度:034:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆