[其他] 我想問幾條問題..入黎幫我

收藏  |  訂閱
8  169

我想問幾條問題..入黎幫我

係唔係開左波(過左受注時間)..馬會就唔會再改賠率???..同有沒有即場投注有冇關係??????
假設有場波00:59截止 咁馬會..會唔會咁狗..係00:57-00:58 先黎改賠率???(大多數情況)

我可以同你講賠率係會變動~
例:當你今日早上睇波賠率~ 係10賠~但去買ga時間可能得9賠
因為多人買個賠率都會變~
但係你買左9賠ga時候~又變左8賠~都唔會影響到你張飛~
中左ga話都可以收到9賠ga錢

引用:
原帖由 我是POM 於 2009-3-16 06:25 PM 發表 查看引用來源
係唔係開左波(過左受注時間)..馬會就唔會再改賠率???..同有沒有即場投注有冇關係??????
假設有場波00:59截止 咁馬會..會唔會咁狗..係00:57-00:58 先黎改賠率???(大多數情況)
答案係 :

回覆 1# 我是POM 的帖子

in contrast to horse racing, soccer odds stand at when you purchased.

so, at 12pm you bought XXX win @ 2.50

at 1pm the odds dropped to 2.20

your ticket will still pay @ 2.50

引用:
原帖由 edwardex 於 2009-3-16 06:53 PM 發表 查看引用來源
我可以同你講賠率係會變動~
例:當你今日早上睇波賠率~ 係10賠~但去買ga時間可能得9賠
因為多人買個賠率都會變~
但係你買左9賠ga時候~又變左8賠~都唔會影響到你張飛~
中左ga話都可以收到9賠ga錢
這個我知..不過都多謝你解答
我想問過左受注時間(即開左波)..咁馬會仲會唔會改賠率???

引用:
原帖由 討論區達人 於 2009-3-16 06:58 PM 發表 查看引用來源

答案係 : 會
咁狗..咁00:59開波..咩時間落注最好

引用:
原帖由 我是POM 於 2009-3-16 07:41 PM 發表 查看引用來源

咁狗..咁00:59開波..咩時間落注最好
派彩最高既時候 :098:

當然會改賠率啦

特別係讓球D 水位...好多時開波前5-10 分鐘又轉幾次

有心水咪早D落囉!如果你係睇飛既人,
咪半個鐘-開波前15分鐘買,好小飛會
最後1.2分鐘先到!!

前往最後回覆