上一頁下一頁
發新話題

本人連載的機動戰土高達00第2季從今日起停連

收藏  |  訂閱
137  12.9k

本人連載的機動戰土高達00第2季從今日起停連

因以經給uwants delete post了,還有請其他連載機動戰土高達00第2季的版友主意,你們的POST好大可能將會delete了

[02/02連載][漫游/豬豬/DYMY/DmxF/DMHYPSP][機動戰士高達00第2季][簡/繁]第1-17集          ◆資源回收筒◆          1369          2009-2-2 03:54 PM by kyw123
引用:
原帖由 ktakwok 於 2009-2-2 06:36 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=108773938&ptid=7568657][/url]
太過份,TVB d 垃圾怎可以比得上日文原版
佢怎可以delete樓主d post,好簡單,叫個新名
唔好叫機動戢士,叫美少女戰士gundam,睇佢delete 唔delete,
請還連載機動戰土高達00第2季的版友們, 最好改名不要用機動戰士高達00第2季為topic,改過其他名字如義會的機械人煎雙蛋第2部等等, 咁就唔會咁易delete左個POST了

為什麼要delete?

引用:
原帖由 段飛 於 2009-2-2 05:49 PM 發表 查看引用來源
為什麼要delete?
9成9現在TXB播第1季, uwants可能收order要delete Gundam00 D POST, 早排已經delete左高清廣東話版00第1季連載POST, 現在連第2季00都要delete....

咁以後我星期日既晚上點過-.-...............

一樣係有人放不過係一集一集禁放:032: :032:

NICK哥
咁點解得你個個POST比人DEL-.-
係唔係del你個個手滑del錯左:030:

我每星期都係跟住nick兄你post d動畫咁dn...而家唉...

唔係掛-.-咁唔方便?

太過份,TVB d 垃圾怎可以比得上日文原版
佢怎可以delete樓主d post,好簡單,叫個新名
唔好叫機動戢士,叫美少女戰士gundam,睇佢delete 唔delete,

引用:
原帖由 ‵隨心所欲★ 於 2009-2-2 06:31 PM 發表 查看引用來源
NICK哥
咁點解得你個個POST比人DEL-.-
係唔係del你個個手滑del錯左:030:
多人睇(成三十萬次入POST), 多人回(成九十幾頁), 咪delete左我個先, 其實當日uwants delete左第1季高清時, 我就feel到第2季都可能會delete 了~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆