收藏  |  訂閱
8  2.0k

14/1星期X周刊
20蚊優惠劵~~!  :003: :003:
送中式泰式單鐘  :081: :081:

中式¥69
泰式¥69

本來想買本星期五想上深圳降下火點知見到咁大優惠,琴日一家大細齊齊去試過都算OK! 問返前臺個收銀聽聞下期會繼續出,金融危機最緊要平靚正 :098: :098: :098:

Thanks for your info.!:094:

多謝介紹wo

引用:
原帖由 51abcd 於 2009-1-16 06:51 AM 發表 查看引用來源
14/1星期X周刊
20蚊優惠劵~~!  :003: :003:
送中式泰式單鐘  :081: :081:

中式¥69
泰式¥69

本來想買本星期五想上深圳降下火點知見到咁大優惠,琴日一家大細齊齊去試過都算OK! 問返前臺個收銀聽聞 ...
喂,我攞過啲優惠劵去,counter條八婆話唔冇呢啲嘢,唔用得!要我俾full pay喎,你可唔可以問下你老細點解會咁?
搵得你哋做廣告就唔好呃啲客啦!真係好很火滾~冇下次!:046:

引用:
原帖由 keith2006 於 2009-1-17 12:07 AM 發表

喂,我攞過啲優惠劵去,counter條八婆話唔冇呢啲嘢,唔用得!要我俾full pay喎,你可唔可以問下你老細點解會咁?
搵得你哋做廣告就唔好呃啲客啦!真係好很火滾~冇下次 ...
C兄唔會咁黑仔掛,撞到咁嘅八婆.....我去consumer都可以用啊!:098:
咁C兄最後個八婆有冇俾你用啊 :030:

引用:
原帖由 51abcd 於 2009-1-17 01:00 AM 發表 查看引用來源

C兄唔會咁黑仔掛,撞到咁嘅八婆.....我去consumer都可以用啊!:098:
咁C兄最後個八婆有冇俾你用啊 :030:
唔俾用呀!要俾full pay~我仲同埋幾個friends去,瘀到痺!:046:

haha, blacklist this one la...

回覆 6# keith2006 的帖子

why you don't call manager to check?:026: :026: :026:

引用:
原帖由 salsal 於 2009-1-18 11:56 PM 發表 查看引用來源
why you don't call manager to check?:026: :026: :026:
At that time, very hasty, no time to bargain with her.

We are six people, three of them are girls, I would like to maintain the image of educated, so I do not dispute on leave in a hurry.

前往最後回覆