叫雞感覺

收藏  |  訂閱
11  3.9k

叫雞感覺

我有時覺得叫完雞後, 有時成日覺得自己大隱,但我每次都有帶套,每次我想誡既時候都會誡唔甩, 唔知大家有沒有同感呢?:030:

同意, 不論你到香港那一區, 中國那一個省, 或者身心疲倦, 你身體上的雞蟲自然會呼喚你去試一番

我每日都想叫, 已經忍得好勁, 但都要隔日叫, 但我又覺得好開心喎, 所以唔覺叫係啲咩, 其實諗落都好正常啫, 我有女友嗰時都日日做架啦

引用:
原帖由 joehk8110 於 2009-1-9 10:02 PM 發表
我每日都想叫, 已經忍得好勁, 但都要隔日叫, 但我又覺得好開心喎, 所以唔覺叫係啲咩, 其實諗落都好正常啫, 我有女友嗰時都日日做架啦
隔日? 師兄你每個星期係依方面洗費咪好勁? 大約一星期支出幾多呀?

回覆 1# 極易閃人 的帖子

本人非常同意閣下的見解, 在下想戒, 但多年後都不成功. 真失敗!:026:

引用:
原帖由 peterau200609 於 2009-1-12 04:16 PM 發表 查看引用來源
本人非常同意閣下的見解, 在下想戒, 但多年後都不成功. 真失敗!:026:
我都係一個星期去一次,生理需要:082:

戎唔甩既原因係 : 搵囡囡你冇可能搵得完 , 次次個個都唔同 , 非常充滿新鮮感 , 呢個係搵囡囡吸引人之處 。

引用:
原帖由 極易閃人 於 2009-1-12 04:26 PM 發表

我都係一個星期去一次,生理需要:082:
我都係一個星期拾3,4劑, 好多時都係搵返同一個,都幫襯左佢3年多la,依家同佢好似friend咁,有時悶悶地會搵佢出黎食飯睇戲, 有時佢吾知係咪見我吾夠喉又主動送多Q.

引用:
原帖由 Major-Zero 於 2009-1-13 10:50 PM 發表 查看引用來源

我都係一個星期拾3,4劑, 好多時都係搵返同一個,都幫襯左佢3年多la,依家同佢好似friend咁,有時悶悶地會搵佢出黎食飯睇戲, 有時佢吾知係咪見我吾夠喉又主動送多Q.
我都係夜總會條女,熟識了搞什麼花式都可以:122:
媽咪又相識,有朋友感覺

引用:
原帖由 極易閃人 於 2009-1-14 12:01 PM 發表 查看引用來源
我都係夜總會條女,熟識了搞什麼花式都可以:122:
媽咪又相識,有朋友感覺
師兄,請問而家夜總會價格如何???可以簡單講下嗎???細路同細路個細細路都好有興趣。

前往最後回覆