上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  48.9k

一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

▲△▲△▲第6集 ▼▽▼▽▼                                   贏就多謝支持, 輸就希望大家多多包涵!!!:027:
也許我們還未成功,所以我們仍然是一班唔識寫字的二打六:026:
       :097:玩左U仔不知不覺半年了,在這裏好開心識到大家. 大家咁熟叫我波仔啦
        :034:博士說:當畀人質疑自己能力的時候,最好反擊方法就係造出成績出來:034:
       ~~~~~相信大家都明白我點買~~~~~:098: good luck          

用十萬個更好原因
                          解釋不到哪邊出錯

有好野:
8•22揭幕 「小型Notebook」勢成大熱 「電腦通訊節」產品低至1.7折「香港電腦通訊節○八」本月下旬舉行,大量最新潮的科技產品供市民選購,主辦單位預期「小型筆記本電腦」將成最熱門產品,最低只售三千多元,部分產品更低至原價一點七折至七折促銷。一連四天的展期...
電腦節割價吸客 2GB卡49元
暑假舉行的書展及電玩動漫節大收旺場,本月22日開幕的「香港電腦通訊節2008」亦有「吸客大計」,屆時將推出一批限量割價貨品——2GB SD記憶卡只售49元、原價2480元的投影機減至999...

比大家 relax一下的link must see:loveliness
不看就走宝:071: >>碧咸,朗尼等比人..好多好多:096:  http://@@@@/discuz/viewthread.php?tid=38     <<將@@@@先姍除後打上mungchacha .com <空格不要     看完記住加我分呀:023:
當一個男人做錯事,女人等待的是他的認錯。
如果一個男人不肯認錯,女人並不會把此事淡忘。

要令一個女人淡忘男人的錯,男人首先要肯認,
要不然女人一世也會來來回回反覆提起此件事,非常傷感情。
但若然男人肯認錯,姑勿論錯得再大,
女人肯原諒他的機會相當高,關鍵是他肯去認自己錯。

女人從男人的認錯中感受到的不只是男人的願意改過,
更感受到她自己內心那種原諒別人的快樂,
從而,加強了「真心愛他」這種感受。
男人的認錯,加強了女人對這份愛情的接納。

男人是需要女人的原諒。
從一個女人的原諒中,他感受到愛與接納,
因而,他會真心肯從自己的錯處中學習,
下一次,他不會想再犯,
因為,這個女人既然有如此海量汪涵的愛,他便不想傷她的心。

男人要學習主動認錯,這是所有不快事情的最佳踏出點。
只要他肯認自己的錯,女人的火氣便會消一半,
她因為他肯認,就會原諒他,然後,男人得到寬恕,他便肯去改。
這是認錯與寬恕的連鎖關係。

也有一些錯,男人認了女人也不肯放過他,
如此這般,男人覺得不被愛了,他也只會付出不了愛情,
從不被信任與原諒中,他會為這段愛情判上死刑。
所以,很多時,男人做錯了事,
女人如果不想結束感情的話,只有原諒他一條路。
肯原諒,大家還有走下去的可能。

陳 sir 專用私家飛機房:
各位如果想成為我們大家庭的一份子..請出席我們的聚會啦..見左面先可加入一起打狗..至於下次的聚會將會是慶祝我們放狗會血的成功第一炮. (請留意公佈)
  我呢個大家庭,第一家規就要忍,一定要做到呀,你一做得到馬會就吹你唔漲,唔買佢最驚,係任何一個庄都驚。
大陳精句:
(1)我一直都有講瑞超半1盤有幾何開到,你地睇返d紀錄喇,又唔好分又危,絕無投注價值。總之瑞超半1盤連睇都唔睇佢一定唔會錯,大家記住都得喇。
(2)馬模你唔搞佢,佢唔搞你,我講過好多次,受讓同平手都買得。
(3) 唔知點解,買親瑞超半1盤下盤真係好放心,上盤通常都唔入波,令你輕鬆自在,一d緊張都無,加爾斯咁早輸2粒,連一聲都無,你話幾放心呢,外圍走地有邊個唔死多幾次,佢地就笑到唔識收聲。                      

(4)無計,遇啱個咁渣嘅開盤手,係人都聽過雲特史比斯係打防守見稱,白仔近績又咁差,入球能力有限,居然初盤一開出黎有2.3入球細,稍後至知衰,調整返上去,你話呢個開盤手係咪最少都食張warning letter,年尾連花紅都無,我唔係尋晚早訓,分分鍾都中埋招
             :098: 多謝陳sir連日客串支持   他已說好一得閒就入來客串探大家:098:

陳 sir有話要說:聽日日職有場波係我賭波咁耐都未見過,大分三神對清水心跳,外地同澳彩主隊都讓半1主勝1.6倍,香港馬會居然做平手盤,你係咪打錯個賠率呀,知你大把錢,不過都唔好玩到咁大,小心俾人打爆你,你係咪真係知架,一陣賣飛你唔好縮沙,橫掂都係玩囉。
都唔知信唔信你好。
:071::096:
話左叫你唔好縮沙啦,一開飛三神就要讓波,咁點玩落去呀。
如果開心跳就証明左邊個係四哥,足恊足委球証旁証,全部都係我d人,你點同我鬥呀。:071::071:

支持波波開新店,講過笑話你聽,白蘭茵可能真係換左人,上次1.57入球大,正路開出,今次入球大細都係1.85,好似因各方面條件開到個大波咁好分,其實咪又係笑話一個,球隊又係果兩隊,你叫白蘭茵打防守就真係叫佢輸波好過,今次主隊實狂攻,佢唔失波都好難,佢唔入波就更難,上定子彈轟個大波波,再笑多佢一次。
出邊場波贏輸都好,希望唔好俾人話廢就好喇,無私分享都要俾人話就真係唔知乜野道理。

㊣大陳好友營㊣
             >>>>咁多位老友,黎緊又有一次聚會啦!<<<<
我地會响一個好正嘅日子舉行,呢次聚會有得食(燒野食),有得玩(可以游水,行山,打牌,鋤dee,單車,踢波等等......),有得賭(成班兄弟一齊殺狗會)最主要是可聽大陳的寶貴買波經驗,當日又會出臨場貼士,日期暫定8月16號下午及17號下午>>>德甲英超開鑼日,地點為長洲渡假屋(租渡假屋費用全免)只係買張船飛..夾下錢食野.不過由於地方有限,可以留低過夜嘅名額只得15名,報名好快啦!註:留低過夜只限上次有出席聚會優先考慮....各位快 快 快 報名...今次一於玩得 close d:098: 如想報名請向imkandy pm聯駱 以便 mark低人數 另已報名又不去的請及早通知.          :098: 早D去大家整番場足球賽都好喎:098:

ps.謝謝imkandy巴打提供渡假屋場地

:131: [quote]原帖由 波盤預言家 於 2008-8-4 11:59 AM 發
~~~~~~我們的作戰研究策略中心~~~~~~

i m the first one , ball ball support

support u and big chan, win more

引用:
原帖由 ping0124ping 於 2008-8-4 12:18 PM 發表
i m the first one , ball ball support
thx.your 十卜 阿ping:098:

支持波仔新店開幕~~~:036: :036:

等我又踩下場先:096:
因為我都係二打六~~:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆