[英格蘭] 今晚冷選打比郡主勝4.1倍,受讓1.9倍穩陣之選

收藏  |  訂閱
15  773

今晚冷選打比郡主勝4.1倍,受讓1.9倍穩陣之選

今晚個個要紐卡素?我就要打比仔受讓1.9倍,不過我自己再睇好打比仔主勝埋4.1倍,可以再博波膽2比0(博率首選)/1:0(次選)

如果唔想咁買,可以試一試入球細都有1.72倍,不過這樣會安心一些

入球大細
國民隊應該細波 1.52倍 (過關變倍器首選)

祝大家贏多點:027:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-9-17 10:58 PM 發表
今晚個個要紐卡素?我就要打比仔受讓1.9倍,不過我自己再睇好打比仔主勝埋4.1倍,可以再博波膽2比0(博率首選)/1:0(次選)

如果唔想咁買,可以試一試入球細都有1.72倍,不過這樣會安心一些

入球大細 ...
p仔...你仲係咪必勝會主席先?:030:   如果仲係就死火啦:096:    我買左打比郡+1呀:027:   講下笑咋:097:   一齊贏多d啦:036: :098:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-17 11:11 PM 發表

p仔...你仲係咪必勝會主席先?:030:   如果仲係就死火啦:096:    我買左打比郡+1呀:027:   講下笑咋:097:   一齊贏多d啦:036: :098:
我昨晚都有出野,近期都幾好,大家齊齊羸錢吧:071: :098:

睡覺了,起身齊齊收錢 :027:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-9-17 11:26 PM 發表

我昨晚都有出野,近期都幾好,大家齊齊羸錢吧:071: :098:

睡覺了,起身齊齊收錢 :027:
吓琴晚係大陸上唔到黎呀走寶啦:046:

今晚大大力支持綿羊仔:071: :098:

綿羊仔 SURE WIN

引用:
原帖由 percyng 於 2007-9-17 10:58 PM 發表

入球大細 ...
都好冷啊!!我估入球大算了!!:023: :023:

引用:
原帖由 狗狗巴仙 於 2007-9-17 11:34 PM 發表
好同意狗狗吧仙兄 + P兄的心水 . . . .. 中了告知大家我的睇化法

I'm 高BB

回覆 #7 高BB 的帖子

綿羊仔 SURE WIN, 波膽1:0(次選) . .  . .. . .  .

狗狗巴仙兄 + P兄,  我對你們的敬仰有如流水 . . . . .. . 滔滔不絕!!

P.S: MSN add 我呀!:041:

I'm 高BB

引用:
今晚冷選打比郡主勝4.1倍,受讓1.9倍穩陣之選

[顯示] [隱藏]

入球大細
國民隊應該細波 1.52倍 (過關變倍器首選)

祝大家贏多點:027:
yo....好野:036:   p仔勁呀:036:   全中兩關:098:

:071: :098: percy 兄勁!!要乘勝追擊呀!!

前往最後回覆