上一頁下一頁
發新話題

人生第二Q,新蒲崗公記房心睇住住家菜隻閪嚟屌

收藏  |  訂閱
53  15.6k

人生第二Q,新蒲崗公記房心睇住住家菜隻閪嚟屌

係池俾池女食左個處男,池房內真係得五W红燈,真係屌十零秒乜閪未睇過,當晚係徙置区屋企门外走廊瞓,諗起屌閪,個十零秒抽插同出嘢個種快感,打飛机出火真係差好遠,當年自己打飛机揾私隱地方都難,破左處又心思思,好多都話叫G屌閪前打次飛机先,後生仔先唔会派報紙,
午夜難忍,袋住幾十文過新蒲崗,公寓叫G
讀完中学得十七歲,就係新蒲崗的纱廠當練習生,得四百元個月,但包飧,夠18歲就考,18歲半請,有六百幾,當時係纱廠成日聽的管工,師傅講叫雞,終於自己上公寓叫G
去到夜,後生收晒工,得一件師奶,當時叫住家菜,25元,平?(同現今職位两萬)即今日800元,
件住家菜都幾好樣,卅零,著當時C9最兴花布唐裝衫,入房,問我戴唔戴袋,我話唔戴,C9就用個盆仔在房內洗手盆取水,再加房內熱水瓶水幫我劣開包皮洗能,洗完叫我上床,佢用另一盆水除褲幫自己洗閪,跟住上床幫我劣能劣到扯到行,我扯開唐裝衫啪鈕,幫佢解開胸圍揸波,玩一陣,就除晒衫C9瞓低,籮友墊毛巾,但尚合腳見佢好能多閪毛,叫我埋位屌閪先劈大脾見到隻閪,好多閪毛,然後由住家菜帶埋閪口,自己慢慢篤入兼睇住抽插,雖然都算剛出嘢,但係睇住自己碌能屌閪太刺激,的米青要湧出,雙手大力揸波,顶住隻閪喷精,一路chok扒住條住家菜责到佢推開,甩出後生出完未鸠缩尚插閪窿賓州,第一次睇到自己鸠汁米青係閪窿流出,住家菜用子孫巾掩住塊閪埋佢盆仔洗閪,叫我埋之前洗鸠盆仔幫我抹两下叫自己洗,洗完各自穿衣,我付款离去

果陣咁後生都去食熟女,第晚去好過啦

引用:
原帖由 mike240681 於 2019-12-10 11:00 發表 查看引用來源
果陣咁後生都去食熟女,第晚去好過啦
係徒置区成日裝到C9坐痰罐,而家可以睇,新蒲崗係住家菜,後生囡都出旺角,佐顿,我之後午夜鸠硬多數去城寨叫8元G

生動精彩。支持樓主繼續!

引用:
原帖由 waiman62 於 2019-12-10 13:27 發表 查看引用來源
衍慶街都係在下的回憶
衍慶亍恒生樓上公寓,都係工廠妹,住家菜標榜咪一能樣工廠妹未必正過廟亍艇妹,住家菜好過城寨,城寨8元G,我戴家计会兔费套

引用:
原帖由 waiman62 於 2019-12-10 13:27 發表 查看引用來源
衍慶街都係在下的回憶
衍慶亍公記有痰罐.中出完第一時間疴大尿

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2019-12-10 20:17 發表 查看引用來源
衍慶亍公記有痰罐.中出完第一時間疴大尿
中出完即洗鸠同疴大尿係可以減少中招机会

長知識
睇到硬晒
打真軍係爽既

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-12-13 00:53 發表 查看引用來源
長知識
睇到硬晒
打真軍係爽既
真軍係爽.唔係点留得住老公

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆