上一頁下一頁
發新話題

舞照跳

收藏  |  訂閱
212  33.4k

舞照跳

這排搞了幾個月,以前常去的新興6樓真的冷清好多!
常見的一班朋友也見少了!真的給他們玩死?

引用:
原帖由 Mingwang 於 2/10/2019 12:48 AM 發表 查看引用來源
這排搞了幾個月,以前常去的新興6樓真的冷清好多!
常見的一班朋友也見少了!真的給他們玩死?
早幾日四楼晚舞大把客,不过冇女返工。

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-10-2 05:15 PM 發表 查看引用來源

早幾日四楼晚舞大把客,不过冇女返工。
我玩了好幾年,都未去過四樓!据說的女後生的!
但我真的喜歡唱下歌,跳下舞,因6樓的廳很大,跳舞也自然的!
不知四樓如何!

引用:
原帖由 Mingwang 於 2/10/2019 04:56 AM 發表 查看引用來源

我玩了好幾年,都未去過四樓!据說的女後生的!
但我真的喜歡唱下歌,跳下舞,因6樓的廳很大,跳舞也自然的!
不知四樓如何!
你唔使落去,四楼個塲开张拾幾年未装修过,大堂六点后长期比大班(成廿几个)佔据,加埋小姐,客人,热闹过街市。
六楼我两星期前上去玩,大堂 金碧辉煌,又大又靚,四楼喺佗地多,自不然多客,其他一无是处。。

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-10-2 09:35 PM 發表 查看引用來源

你唔使落去,四楼個塲开张拾幾年未装修过,大堂六点后长期比大班(成廿几个)佔据,加埋小姐,客人,热闹过街市。
六楼我两星期前上去玩,大堂 金碧辉煌,又大又靚,四楼喺佗地多,自不然多客,其他一无是处。。 ...
我這8年多去過好幾間場(相熟媽咪拉去的。)但都覺6樓好玩的!聽你咁講,4樓都唔使去啦!

引用:
原帖由 Mingwang 於 2/10/2019 08:25 PM 發表 查看引用來源

我這8年多去過好幾間場(相熟媽咪拉去的。)但都覺6樓好玩的!聽你咁講,4樓都使去啦!
你想唱歌跳舞有无去过佐敦美国城市,又大音响又好,最主要喺可以包塲。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-10-3 02:39 PM 發表 查看引用來源

你想唱歌跳舞有无去过佐敦美国城市,又大音响又好,最主要喺可以包塲。
真的沒有去過!有時在6樓12-5點期間因大廳少人,一個人可以唱足2個鐘,
跟包場何無分別!反為媽咪會叫多1.2個女座,皮費就大啦!
現在少去佐啦!

大家可以講下大概使費幾多嗎?

这样搞 几时先正常 唔敢出去玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆