上一頁下一頁
發新話題

最後一次的對話 Update: #69

收藏  |  訂閱
81  14.9k

最後一次的對話 Update: #69

我好相信做SP, 在性方面夾好緊要,但原來除咗呢樣,有樣嘢都好緊要 - 核心價值!

自昨日起,我同佢正式割席,好想同人分享,但唔可以同人講,所以喺度打篇嘢懷念下...

我同佢相識於5年前,我哋喺夜總會認識嘅。係,你無睇錯,我無打錯,佢係係夜總會做陪酒。不過,以我所知,佢唔出街嘅...

第一次見面,我同班朋友一齊去玩,佢陪我坐。我叫佢飲酒,但佢話唔舒服,可唔可以唔飲,我就叫佢陪我玩就好,唔駛飲。由於要幫佢頂埋,我好快就醉,醉咗自自然就要走。

去到等車時,咁啱佢又放工,我都唔知係醉酒後大膽咗定係咩?我竟然當街同佢車起上嚟,仲伸隻手揸佢個波!而佢,亦無大反抗,過咗一陣,見車差唔多到,就同佢交換W7保持聯絡...

之後,我同佢去過一次睇戲,嗰次可能無飲酒嘅關係,我無掂過佢... 直至送到佢返屋企樓下,佢先錫咗我一啖。

如是,我哋一得閒就V7聯絡,keep住都好耐...
直至有一日,佢話佢轉咗場,叫我上去捧佢場,我基於比面心態上去。上到去,都係飲酒唱歌,無乜特別。坐咗個令鐘度,佢主動叫我埋單... 埋咗單之後,佢V7我話無乜生意早收工,叫我陪佢。我話好...

行下行下,佢問我去邊好,我突然好大膽指住間時鐘酒店:不如上去休息下?佢無出聲,拖住我點點頭入咗去。

上到房都係基本plan, 完事後佢問我:下次幾時再攪?我話:要夾夾時間,我安排好再約佢...

第二次,係差唔多3個月之後,嗰日佢V7我話好唔開心,叫我陪佢,於是我請咗日出去陪佢飲嘢,去到酒吧,同佢一路飲一路傾,先知佢屋企有事,但經過一番安慰,總算幫佢平伏咗。然後,佢話好耐無做愛,問我想唔想。
我無答佢,直接埋單去爆房!

入到房之後,大家可能飲咗酒嘅關係,好放!
一關房門就一路車一路除衫!然後一齊沖涼,佢沖沖下,仲同我玩水中蕭!爽到我不得了!吹咗一輪之後,佢起返身再用patpat磨我,然後再用手揸住我條嘢慢慢放入佢個閪度!跟住我哋就喺浴室抽插起上嚟!

到我差唔多想射時,我馬上拔返出嚟,到我幫佢llai妹妹,我一路lai, 佢一路細細聲咁呻淫! Lai lai下,佢話頂唔順,叫我坐底,佢喺上面坐上嚟un!我話:你咁樣我頂唔順㗎!佢:你唔好射住,忍多陣先!

跟住佢起返身,拖住我由浴室上返床再戰。佢叫我瞓喺床度,佢好似一隻淫狗咁全身咁lai我,跟住再同我吹,吹吹下我叫佢轉過嚟玩69,玩玩下佢大叫:我唔得喇,你比我啦!就坐上嚟,佢un我好勁,成間房就只有張床ee聲同埋佢嘅叫床聲!

到咁上下我同佢講:唔好再搖喇,我要射喇!
佢好似無聽到咁狂搖!最後,我終於頂唔順,全部射晒入去!清潔完之後,我覺得佢伏我,所以嗰次之後我有成大半年無搵過佢...

你覺得佢點伏你?!

惹咗性病

椰菜花?

引用:
原帖由 不動明皇 於 2019-8-7 06:53 PM 發表 查看引用來源
你覺得佢點伏你?!
你仲咩起度伏人呀

引用:
原帖由 skychristopher 於 2019-8-7 04:32 PM 發表 查看引用來源
我好相信做SP, 在性方面夾好緊要,但原來除咗呢樣,有樣嘢都好緊要 - 核心價值!

自昨日起,我同佢正式割席,好想同人分享,但唔可以同人講,所以喺度打篇嘢懷念下...

我同佢相識於5年前,我哋喺夜總會認識嘅。係,你無睇錯,我無打錯,佢係係夜總會做陪酒。不過,以我所知,佢唔出街嘅... 

第一次見面,我同班朋友一齊去玩,佢陪我坐。我叫佢飲酒,但佢話唔舒服,可唔可以唔飲,我就叫佢陪我 ...
巴打,有無條女既相呀

咁即係點。。:smile_38:

好想知點解覺得係伏?

借...借.....借....種

姐係咩伏你...
咁都唔講清楚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆