佐敦

收藏  |  訂閱
27  9.2k

佐敦

是日星期五,又到偷跳時,見到4台佐敦有靚鬼妹,6舊水,即時去睇睇先。
一去到,大失所望,肥鬼妹兩隻,家下P圖技術真了得。
之後睇下泰妹,泰妹係唔錯,可食用,3舊水。
再落老廟睇下,嘩,百花齊放,睇中左件大波長腿白滑中女,不過睇樣知道佢飽經歷練。所以再兜兜先。
只係落一個街口姐,即見後生妹,重要5件一字排開,但細波,都係再落。
落多個街口,三件後生女,全部可食用,要左件笑容甜美既,250。
上到樓除衫捽硬細佬就上套開工,之後自己洗雀。
快餐都係唔岩我,如果唔係佢笑得甜,我都唔上。下次都係玩返一仔,起碼有沖涼。

後生企真係好無聊,又無前奏好難勁硬卜

師兄。你都糸俾兩舊半水。可以吊到心宜對象 你仲想點。兩舊半水 買舊珊瑚養下都5夠la

鬼(油炸),唐樓,定褔樂(老人院)?
你,坐車,向南方向,前進
尖咀,6魚,有靚油炸

佐,170太,300太,質素唔夠好,
以前KH,400太,靚好多

如果你銀包鬆動,去旺角,400內都有後生靚7日,全套

如果你銀包唔鬆動,繼續老妙
發掘個好客囡,前后自洗,都唔會話唔俾你沖。

又要后生又要有feel,搵agent女,四台大把,都是四魚

引用:
原帖由 大大大大大中 於 2019-8-3 01:25 AM 發表 查看引用來源
鬼(油炸),唐樓,定褔樂(老人院)?
你,坐車,向南方向,前進
尖咀,6魚,有靚油炸(可否PM位置,謝謝)

佐,170太,300太,質素唔夠好,
以前KH,400太,靚好多(KH即邊區,謝謝)

如果你銀包鬆動,去旺角,400內都有後生靚7日(仲有?可否相告,謝謝),全套

如果你銀包唔鬆動,繼續老妙
發掘個好客囡,前后自洗,都唔會話唔俾你沖。 ...
只是八卦,謝謝🙏

睇唔明,咸記即係邊側邊條街?

引用:
原帖由 kit1024 於 2019-8-2 19:45 發表 查看引用來源
是日星期五,又到偷跳時,見到4台佐敦有靚鬼妹,6舊水,即時去睇睇先。
一去到,大失所望,肥鬼妹兩隻,家下P圖技術真了得。
之後睇下泰妹,泰妹係唔錯,可食用,3舊水。
再落老廟睇下,嘩,百花齊放,睇中左件大波長腿白滑中女,不過睇樣知道佢飽經歷練。所以再兜兜先。
只係落一個街口姐,即見後生妹,重要5件一字排開,但細波,都係再落。
落多個街口,三件後生女,全部可食用,要左件笑容甜美既,250。 ...
師兄,九龍城金X樓有件唔高既嫩口靚俄妹,依舊無服務,不過勝在青春,靚樣,靚鮑,竹筍細波。鍾意鬼妹一流

引用:
原帖由 STINKY824 於 2019-8-3 11:23 PM 發表 查看引用來源
睇唔明,咸記即係邊側邊條街?
我估系ham美頓

引用:
原帖由 STINKY824 於 2019-8-3 11:24 PM 發表 查看引用來源

師兄,九龍城金X樓有件唔高既嫩口靚俄妹,依舊無服務,不過勝在青春,靚樣,靚鮑,竹筍細波。鍾意鬼妹一流 ...
有興趣,從未試過鬼妹,可否講多少少? 價位,時間,有ad? 

前往最後回覆