42 12345
上一頁下一頁
發新話題

唯一一次,好想再有第二次

收藏  |  訂閱
41  17.3k

唯一一次,好想再有第二次

無無聊就出下post la... 都成年前既事啦
我同人夫【Mr. J 】識左都差唔多兩年,我知佢有去開sex party,間唔中聽佢講下party你點,玩過d咩,遇過咩人,搞到我都心思思好想試下,去見識下都好呀
有日佢wechat我話黎緊有party問我去唔去,去就一齊,我緊係去啦,不過果次我m到,只可以睇唔可以玩( ̄3 ̄)
到左party既日子,我地約左係旺角等佢車我一齊去酒店,去到酒店佢就wechat 搞手問房號
等左陣搞到就落大堂接我地,順便接埋兩個男會員
上到房都已經有十幾個人係房,當日佢地book左一間大房,到九點零鐘有d人已經開始沖涼換衫..Mr. J都去沖涼準備玩,而我就好乖乖咁坐係廳既梳化到
Mr. J 沖完涼就叫我入房坐,佢話d人差唔多開始,入房先有野睇XD
冇耐..就有一對男女係床到開始搞,搞搞下又有個女埋去一齊玩,個女係到渣個女既波波,冇耐Mr. J又加入戰團,將包住浴巾既下半身解開左,將jj隊比後加入既女女口到,示意佢含...睇到Mr. J好enjoy
而坐係玻璃窗前既貴妃椅既我都睇到塊面紅卜卜,冇耐有個男人坐左過黎我身邊,一開始都好乖乖..但好快佢就抱住我(同時Mr. J都好緊張我,就同個男講話我唔方便,下半身唔搞得XD)所以個男既只可以抱住我係床邊觀戰,期間大家都有吹下水,問下我有冇黎過呢d party,幾歲,傾下曳曳野咁囉...
冇耐佢就開始忍唔住,隻手移向我對波波,又渣又搓...之前拉低左個bra(當晚我著左一條背心裙,黑絲,加件針織外套),拉低左之後開始卒我粒linlin,我緊係勁怕羞啦,Mr. J又向我做口型問我o唔ok, 要唔要返出黎幫我擋XD
我示意話OK...但原來比人睇住其他男人玩自己係咁既感覺,當時房其實仲有好多人,我諗都有十零個有男有女...
卒卒下,個男問我錫唔錫咀仔(男既好有禮貌,比我想像中既party斯文好多,都唔係咁淫亂姐,哈哈)
後黎果對情侶玩完,出左火就解散左,而Mr. J都返番黎我身邊,問我咩感覺,接唔接受到,我話仲可以既
而我就問返佢,條女含得舒唔舒服(因為我本身口技唔算好叻,所以去party順便學下野XD哈)佢話條女含得好舒服,舒服在於口水多,佢好識含
大家睇完真人show之後就靜左陣,有d人走左出廳食下野飲下野吹下水,而我就冇四圍走,一直坐左係房
冇啦啦岩岩抱住我既男會員走左入房,同我同埋Mr. J傾計,傾傾下佢問Mr. J可唔可以同我玩>/////<佢想叫我幫佢含,我初初唔係好想,一黎係Mr. J面前同其他男人含好怕羞,二黎我真係唔叻,不過個男會員好似真係好想咁,一路傾計一路將我隻手放落佢下面摸,佢jj size都唔細,搞到我都想試下,半推半就之後佢慢慢除低條浴巾,將條jj放入我口到,我就試下啦,含含下Mr. J又加入-_-變左手渣一條口含一條,冇耐搞口入黎見到我,就話幾好喎,第一次黎已經肯含,幾好幾手,一路講一路摸我頭仔,冇啦啦又有人男會員加入,仲要一黎就擺條jj係到,變左左右手都渣住,口含一條,頂...好鬼淫,果刻下面其實出晒水,好想比人屌,可惜唔方便...慢慢...比3-4個男人圍,我就逐條含(玩左一陣,個口其實都幾攰,同埋好易冇口水...)大約玩左30分鐘左右,我就表情想stop...佢地都好識做get到我想點就自自然然就完左,當佢地走晒之後得返我同Mr. J,當我一望...原來同我玩緊既4-5男人之外,仲有好多人望住我點含佢地,估唔到我咁大膽
之後因為我要趕住交人,十點零鐘Mr. J想我幫佢口爆,佢就叫我含佢,但我就同佢講我唔想再比人圍XD 佢就應成我唔會比人埋我身,放心
含含下搞手見我含緊,佢就係側邊觀摩觀摩,期間Mr. J叫搞手幫手叫其實男會員唔好加入,冇耐就含到Mr. J口爆完,佢就去沖涼,而我就出返廳坐,同時同其他人soso下,傾下計,等Mr. J整理好就一齊走,走既時候班男會員話要攬攬,哈...好搞笑,佢地話我好好攬
之後攬完一輪就走lu.... 

嘩...終於打完,我其實好懶打文,如果寫得唔好,請見諒....^^"

之後因為忙,好幾次party都去唔到,好想再去,如果再去....我一定會玩得好放,哈....好想試下幾個男人圍我一個

爽到爆啦…打完有冇又濕曬?😆😆

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-8-2 07:25 PM 發表 查看引用來源
無無聊就出下post la... 都成年前既事啦
我同人夫【Mr. J 】識左都差唔多兩年,我知佢有去開sex party,間唔中聽佢講下party你點,玩過d咩,遇過咩人,搞到我都心思思好想試下,去見識下都好呀
有日佢wechat我話黎緊有party問我去唔去,去就一齊,我緊係去啦,不過果次我m到,只可以睇唔可以玩( ̄3 ̄)
到左party既日子,我地約左係旺角等佢車我一齊去酒店,去到酒店 ...
含完返去沖涼有冇自己黎一次先?🤣🤣

玩到好淫呀你!
下次再去party玩已經係玩多p大戰!

引用:
原帖由 andy83888388 於 2019-8-2 07:43 PM 發表 查看引用來源
爽到爆啦…打完有冇又濕曬?😆😆
少少啦

引用:
原帖由 andy83888388 於 2019-8-2 07:46 PM 發表 查看引用來源

含完返去沖涼有冇自己黎一次先?🤣🤣
冇,因為DIY既感覺唔夠真係比人曳曳既感覺真實

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-8-2 07:53 PM 發表 查看引用來源
玩到好淫呀你!
下次再去party玩已經係玩多p大戰!
一定會XD玩要夠放先開心ma ,既然中意sex就要enjoy sex

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-8-2 08:20 PM 發表 查看引用來源

冇,因為DIY既感覺唔夠真係比人曳曳既感覺真實
咁又係啊…填滿曬又濕又熱先爽

引用:
原帖由 andy83888388 於 2019-8-2 08:38 PM 發表 查看引用來源

咁又係啊…填滿曬又濕又熱先爽
果然形容得好貼切!

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-8-2 08:54 PM 發表 查看引用來源

果然形容得好貼切!
抽插既水聲…聽到就興奮…
忍吾住要抽返出嚟舔落去妹妹到啜啜聲…
果下就震曬😍😍😋

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆