深x埗長x大厂

收藏  |  訂閱
9  7.1k

深x埗長x大厂

剛試完,評語,10為滿分
外表,有腩C9,4分
手骨,勤力但不是骨場出身,6分
收費,不是有C兄説2魚半90分鏡,60分鐘2魚,90分鐘3魚,機場稅要加1魚,可以開大,不過我冇聽到,不是我杯茶
收費,5分,同大部份差不多!有心搵依個價錢隔離某大廈,靚過佢,時間一樣大有人在
結論,見有C兄嘈來嘈去,所以又抱著我不入地獄 誰入地獄的心態一試!
個人意見,未致於跌錢,不過冇驚喜,應該冇下次

師兄果然係地獄獨來獨往!👏
辛苦哂!👍

引用:
原帖由 洛業 於 2019-8-2 04:33 PM 發表 查看引用來源
收費,5分,同大部份差不多!有心搵依個價錢隔離某大廈,靚過佢,時間一樣大有人在
結論,見有C兄嘈來嘈去,所以又抱著我不入地獄 誰入地獄的心態一試!
個人意見,未致於跌錢,不過冇驚喜,應該冇下次 ...
:chcz_09: 我不入地獄 誰入地獄。親試中碼盧覓雪,辛苦師兄了。 :chcz_05:
:chcz_12: 反而有興趣師兄所說的「依個價錢隔離某大廈,靚過佢,時間一樣大有人在」的人資訊呢﹖ :chcz_11:

引用:
原帖由 kamshek 於 2019-8-2 05:20 PM 發表 查看引用來源

:chcz_09: 我不入地獄 誰入地獄。親試中碼盧覓雪,辛苦師兄了。 :chcz_05:
:chcz_12: 反而有興趣師兄所說的「依個價錢隔離某大廈,靚過佢,時間一樣大有人在」的人資訊呢﹖ :chcz_11: ...
不是賣廣告,都是長X大廈,不過係隔離,某台有大把廣告
肥C9開3魚90分鐘,機場稅加1魚,共4魚90分鐘!
隔離都是某長X大廈,4魚—4魚半,90分鐘包機稅,可能多半魚,但我覺得這邊靚得多

引用:
原帖由 洛業 於 2019-8-2 05:58 PM 發表 查看引用來源
不是賣廣告,都是長X大廈,不過係隔離,某台有大把廣告
肥C9開3魚90分鐘,機場稅加1魚,共4魚90分鐘!
隔離都是某長X大廈,4魚—4魚半,90分鐘包機稅,可能多半魚,但我覺得這邊靚得多 ...
:chcz_09:  點會質疑師兄是賣廣告吖,大家分享吓心得和經歷啫﹗隔離長X所指喺第二條街乳交雞囉喎﹗ :chcz_01:

我都去過,不是我杯茶,掉頭走

引用:
原帖由 洛業 於 2019-8-2 04:33 PM 發表 查看引用來源
外表,有腩C9,4分
收費,不是有C兄説2魚半90分鏡,60分鐘2魚,90分鐘3魚,機場稅要加1魚,可以開大,不過我冇聽到,不是我杯茶
感謝師兄幫大家解決了疑惑。

深水埗有兩棟長X大厦、 都係有揼骨、xxx道同xx街、😀

引用:
原帖由 洛業 於 2/8/2019 04:33 PM 發表 查看引用來源
外表,有腩C9,4分
多謝兄台報告!睇嚟可以考慮其他地方先。

xx街長X的USB ,好耐冇去,最近去了,之前幚趁過的,dup係認真嘅,相頭外形高可以(所以以前才幚趁,現在都可以接受),dup同開大。完事數了五魚,佢話唔夠,加左價啦,算數多一魚,佢 e e 鵝鵝話好啦(仲嫌少)。
禾有貢多錢就唔使來呢度揾佢啦。
冇下次

前往最後回覆