上一頁下一頁
發新話題

舊同學飯局完整版

收藏  |  訂閱
69  25.4k

舊同學飯局完整版

一切由呢個飯局開始,上星期六係一年一次的飯局,其實我好小參加,因為自己又唔係特別出眾,有啲同學又臭寸又晒命,今次係個老死話有個舊生阿D小姐响澳門嚟咗悉尼佢都會嚟,咁我先出現阿D唔係乜嘢超靚女,但當年讀U都見佢啲仔走馬燈咁,我都冇機會埋佢身,可能吃不到的葡萄,今次知佢嚟我都想見見佢.
餐館係個叫阿A老公開嘅,去到對眼都一路SCAN阿D的位置,終於揾到佢,佢都保養得ok!吹吓水開飯,屌男生一圍,女生一圍分開坐,食飯又點會唔飲酒,中場出去食煙,現到阿D都响到,死都死去傾計,先知佢咁多年離咗2次婚有細路,越講越遠,我話咁多年樣都冇乜變個細路都生咗,吹下吹下知道佢係想為細路搞移民,今次住响阿姨屋企,返入去繼續食飯差不多10:30我老婆call問洗唔洗嚟接我,我話唔洗,11:00左右散band,阿D見我冇車又冇人接,我就話飲酒唔揸車,你要走你行先,我食陣煙吹陣風先走,佢就响手袋攞煙出嚟話一齊行吓,佢都想睇吓Chinatown以外的地方變成點.我提意去賭場嗰邊睇吓就一路行行行去到賭場因為我係VIP坐底飲嘢唔洗錢,飲吓飲吓就flirt佢離婚後有冇食散餐,話提越講越深,原來佢有叫鴨仔玩先搞到第二次離婚.
食着條水,同佢講讀書時都想食你但冇機會,不如我哋今晚玩吓,都未等佢答我就online book 咗楼上酒店房,我話要痾尿就冲落去check in 同買袋,返去show佢房card,我話如果你OK我行得嫁啦!
寫咁多先有2張相你哋估吓邊個係阿D
下次開估及帖佢跪含相
https://ibb.co/3BJJHLG
https://ibb.co/JnRLRb1

版主唔鍾意分開寫咁我就繼續啦…
阿D係有頭cool嗰個

入到房就一路kiss,一隻手掃佢頭髮另一隻手入侵佢件衫,揸到佢個波馬上停因為佢個BRA好薄,佢nipple好硬好想睇下佢只係着BRA個樣,佢見我停咗但佢隻手就向我條褲出發,好快除咗我條褲,細佬硬到冇朋友,但佢一啲都唔急,自己除衫同裙 我叫佢留住内衣佢好似明白我的意思咁,我乜都冇着瞓咗响床上,佢跳上嚟一路錫我,錫到我心口佢用條脷又Iam又錫之後一路落到腹肌底小小又係咁Iam又吹气响我細佬上,但冇含過佢,佢起身話出冲凉先,我話乖乖行去,因為冇浴缸佢入嚟時頭髮促起幫我洗細佬後閉水喉跪底含咗陣我拉佢起身洗佢個gap,都唔知係乜水只知好濕,將佢背對我用細佬掃佢pat,但佢應該唔想真做扭來扭去,咁就去床上,睇得出佢幾大食個gap唔係名器,不過都可以放落口,食咗陣撻佢轉身69我都停企咗响床上影咗張相
https://ibb.co/wNMPR9Q
之後都上套正常位屌佢,因為佢都細粒當佢cool着我條頸时,我將佢成個抱起打佢樁,好正佢high我又high 最後佢想我狗仔射我當然冇問題啦!
射完未瞓 佢同我講話因為我硬時向上得好勁所以狗仔射時細佬向上跳佢好high
聽完細佬知佢俾阿D讚都好快回氣,阿D就用手幫佢出多次

nice sharing, please keep on part 2

引用:
原帖由 greatestshowman 於 2019-7-22 09:54 AM 發表 查看引用來源
一切由呢個飯局開始,上星期六係一年一次的飯局,其實我好小參加,因為自己又唔係特別出眾,有啲同學又臭寸又晒命,今次係個老死話有個舊生阿D小姐响澳門嚟咗悉尼佢都會嚟,咁我先出現阿D唔係乜嘢超靚女,但當年讀U都見佢啲仔走馬燈咁,我都冇機會埋佢身,可能吃不到的葡萄,今次知佢嚟我都想見見佢.
餐館係個叫阿A老公開嘅,去到對眼都一路SCAN阿D的位置,終於揾到佢,佢都保養得ok!吹吓水開飯,屌男生一圍,女生 ...
我估D係短髮

the one with white shirt:smile_24:

白衫。
等你更新

同学聚会都系能拆就拆。。。机会多

短髮

LONG HAIR  + 頭COOL

引用:
原帖由 greatestshowman 於 2019-7-22 09:54 AM 發表 查看引用來源
餐館係個叫阿A老公開嘅,去到對眼都一路SCAN阿D的位置,終於揾到佢,佢都保養得ok!吹吓水開飯,屌男生一圍,女生 ...
會員好 :
並不是版主唔鍾意分開寫
而是版規定明 不可以分上下集式出帖
版主只是執行版規指引

另外會員出帖或回應前
請細閱本版置頂 版規
多謝合作。
https://www.188channel.com/viewt ... &extra=page%3D1

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆