KT廣西黑珍珠&蘇州白天鵝

收藏  |  訂閱
22  8.5k

KT廣西黑珍珠&蘇州白天鵝

近排少上一露一,改為轉戰企企,試過香港春漿街但見40-50路為主,又多速龍查牌,改為轉戰KT企企,果然不少20-30路,好多30路都住家feel,唔係生仔西,一個月前食咗件20路春雞,廣西貨源皮膚少少黑講好2魚,冇服務唔解上甲只解下甲,只講手唔肯講口,更加唔俾搜身,佢見我嬲嬲豬即佢問5魚環保插沙制唔制? 見佢好嫩口唔係好識搞野咁應該冇乜病掛,死就死啦一於綠色和平。佢即裝甲全解任我舞,佢又扮騎師扮觀音壓落嚟,果然係又迫又夾,迫到差啲流口水,唔駛幾分鍾就好環保咁中間出番嚟。

又過咗兩個星期,上午10點康平道山腳見到兩件幼幼手拖手,右面牛仔短褲白凈長腿即上,2魚半,唔肯解上甲只肯出手,唔緊要,蘇州貨源勝在夠後生夠白滑,忍唔住不停奶火腿,一陣已變速龍警棍,唔解上甲唔緊要照入場,嘩又係窄到夾死人,佢全程掩住面好怕醜,仲正隊多你兩野隊大力啲,怕醜丫嗱? 幣,隊太快了要投降了。正,2魚半玩蘇州長腿蟹。

上邊啲女好奇怪可以俾你屌但唔肯俾你揸.試過個廣西妹唔肯除罩但肯俾插.屌第二鑊時先肯俾除罩

環保出

引用:
原帖由 newjimmmmy 於 2019-7-18 01:02 PM 發表 查看引用來源
環保出
Shhhh:smile_44:

引用:
原帖由 偷食 於 2019-7-18 12:31 發表 查看引用來源
近排少上一露一,改為轉戰企企,試過香港春漿街但見40-50路為主,又多速龍查牌,改為轉戰KT企企,果然不少20-30路,好多30路都住家feel,唔係生仔西,一個月前食咗件20路春雞,廣西貨源皮膚少黑講好2魚,冇服務唔肯解上甲只解下甲,只肯出手唔肯出口,更唔俾搜身,跟住佢問5魚環保進場制唔制? 見佢好嫩口唔識搞野咁應該冇乜病,死就死啦一於環保進。裝甲全解任我舞,佢扮騎師俾我環保入場,果然係又迫又夾 ...
冠記環保食神非你莫屬喇師兄!!! :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 偷食 於 2019-7-18 12:31 PM 發表 查看引用來源
近排少上一露一,改為轉戰企企,試過香港春漿街但見40-50路為主,又多速龍查牌,改為轉戰KT企企,果然不少20-30路,好多30路都住家feel,唔係生仔西,一個月前食咗件20路春雞,廣西貨源皮膚少黑講好2魚,冇服務唔肯解上甲只解下甲,只肯出手唔肯出口,更唔俾搜身,跟住佢問5魚環保進場制唔制? 見佢好嫩口唔識搞野咁應該冇乜病,死就死啦一於環保進。裝甲全解任我舞,佢扮騎師俾我環保入場,果然係又迫又夾 ...
KT有相熟靚中環屌中出200已OK,上次系金x地產舖果頭遇到個白滑靚中女,環屌開400還300成交,個窿好窄勁好屌!

環保勇士...

勇士...大陸幾多後生女愛滋你無睇新聞???

中出??唔怕??真佩服師兄

可中出,真幸福

前往最後回覆