分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
9  4.5m

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-11-4 12:29 發表 查看引用來源

好多囡囡都鍾意雙腳夾住攬枕瞓覺, 原來係咁嘅意思。
有啲女都同我講,佢無拖拍,無男人同佢扑嘢時,佢夜晚想要,都會攞對腳夾住枕頭,磨吓磨吓咁嚟瞓……

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-11-4 18:40 發表 查看引用來源

咁喺咪啲女,扑開有條引…😏同男人一樣?
咁男女都有性需要! 女人想要時又無男人,咪搵啲嘢自己嚟囉!

有時同啲骨女傾起,佢哋話就話唔做全套,但都會有套係身,有時會同啲有feel 嘅熟客做……

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-11-6 03:04 發表 查看引用來源
咁收唔收個熟客附加費?
一個個人唔同!有啲女會收多一,兩百;有啲女真係同個客有feel 時,會當個客係自己條仔,唔加錢同佢做……

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 00:27 發表 查看引用來源
姨仔啱啱沖完涼,俾我老婆叫佢唔好瞓住有嘢同佢傾。老婆喺廁所洗臉,姨仔就喺我哋房等緊老婆出嚟。

傾乜我唔知,不過我喺廚房洗完嘢入房,就見到姨仔坐咗喺到棟起咗隻腳喺到玩電話。佢沖完涼應該係準備瞓覺但係俾我老婆捉咗 ...
有男人係屋企,姨仔都剩係著條底褲通屋走,仲要打開哂對腳,俾哂啲毛毛任人睇,好明顯Bar 都無帶啦! 姨仔份人都幾隨便!

樓主真係可憐,老婆大咗肚,已經谷都爆,仲要對住姨仔,有得睇無得食…….

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-14 15:40 發表 查看引用來源

吓底褲?嗰條短褲嚟㗎喎師兄
嗰條嘢成條孖煙通咁,仲要入邊咩都唔著,啲毛凸哂出嚟……

明顯佢咁多年嚟都係咁,係屋企都咁隨便,可能你外父都睇唔少呀🤭🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-11-14 18:21 發表 查看引用來源

男人心照😌…老花睇唔到!😅😂😂🤣
可能佢外父同樓主一樣,成日走入姨仔房玩偷拍🤭🤭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-2-3 13:09 發表 查看引用來源
各路英雄,細佬我返嚟啦,有冇掛住我先!

睇嚟你哋就算掛嘅都係掛住我老婆同佢個妹㗎啫,點會掛住我啊 😂

細佬我老婆終於生咗,所以真係冇時間上嚟。係宜家老婆坐緊月外父外母開始上咗手先開始多返少少時間出嚟。

不過我冇 ...
恭喜🎉樓主做老豆🥰🥰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-9 22:41 發表 查看引用來源
已成功,頭先老婆同個仔沖涼嗰陣時偷影到嘅裙底相 🤭
正呀!阿嫂個pat pat 咁大,後推一流👍🏼👍🏼

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-6 16:25 發表 查看引用來源
頭先返到嚟人妻本來諗住驚我打完波肚餓,所以本來諗住即刻整啲嘢俾我食。咁我梗係叫佢唔洗啦,仲話打完波成身汗叫佢沖個涼休息陣先。

所以相呢 其實影就影咗㗎啦,不過宜家呢個場真係今非昔比啦,可以用水靜河飛嚟形容,其實 ...
咁唔好啦,我都留吓言,等樓主知道有好多人支持佢!👍🏼👍🏼👍🏼

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-5-8 12:46 發表 查看引用來源

暫時ok,多謝師兄!
祝萬事平安!有事需要意見,需要搵人傾談,請隨時上嚟🙏🙏

本帖最近評分記錄

前往最後回覆