48 12345
上一頁下一頁
發新話題

女友大叔控2 #12REPLY #43

收藏  |  訂閱
47  16.8k

女友大叔控2 #12REPLY #43

時間又過左一排上水update下啦
不過舊post 已鎖,所以出新post,希望唔俾被ban

話說星期一同女友出銅鑼灣拍拖
女友著背心,好似icon咁 露左條線出黎,幾吸引地鐵,餐廳,街都多人望佢
女友笑笑口話吸引到d西裝大叔望都幾開心,證明自己有market

Lunch之後 我地上左一棟舊式大樓買野
部lift好細,我入lift先,企係最角, 女友企左係咁制位到,再入左幾個,部lift已經無位 有個中年男人沖入黎,佢滿面鬍鬚仲好大陣古龍口味
我企係角落頭見到佢dep低頭望住我女友對波,果刻我覺得好爽,好想問佢係咪想揸,我望望其他人 其他人都望住佢睇波LOL
到左我地出果層,原來中年男人都出,佢好自然行先,我女友再出,我最尾
係呢個時候我出手啦 我一出lift就雙手推實我女友背脊,等佢對34C波撞落中年男人背脊度,應該貼住有一至兩秒以上啦,個男人擰轉面唔駛過2秒就已經淫笑
我即刻話:嘩!lift門珊得好快呀 差d俾佢夾撚中呀頂!
女友反應唔黎 只係係咁同個男人say sorry
個男人仲笑晒口話無事無事~
而我有同向個男人報以一個微笑

番到屋企扑野既時間,都係果d前戲啦 先含後插,但女友今晚特別落力,我就坐係大爺咁嘆等佢服侍我,佢吸到雪雪聲,含果時又盡力含到最落,又瀨我袋底仲有幾下瀨到落會陰,有時6大對眼望住我扮慘,我問佢 做咩今晚咁乖呀?做咩個樣咁慘呀?佢都唔答 Keep住努力吹,我就梗係嘆到夠先插佢啦

到我企起入佢果時發覺佢濕到大陰唇都有水,佢仲忍得住唔叫我插佢呢下先好野
中間過程skip啦 都係女上男下 男下女上咁
到我企係度後入佢果時
我一路推一路講賤野:今日你賣大包喎,係咪呀?
女友:無呀…
我:你成對波塞左埋去喎(大大力插到最入)
女友:呀!~嗯~你睇到呀?
我:咁蝕底俾人都得家咩?(又大大力插到最深,但唔抽番出黎)
女友:呀~~你……你推我過去既
我:仲駁咀?!(深插3下)
女友:嗯……嗯……嗯~嗄……你原諒我啦……我今日咁乖……我都唔想家……你唔好嬲啦
我:(雙手渣波)呢度應該點樣用家?俾我揸定益人呀?!
女友:俾你渣~
我:以後仲會唔會呀?!
女友:唔會啦~ 淨係俾你揸啦~
我:仲會唔會見到男靚佬就扑到咁過去呀?
女友:唔會啦~你快d插我啦~我知錯啦

如事者我一輪快插之後 就射晒係個套度,仲射左好多tim LOL 我未點到氣果時,女友就轉身幫我除套,用埋口含左廿幾秒到啦 之後
女友:乾淨未呀?
我:乾淨晒啦
女友:嬲完未呀?
我:出晒火啦~
今次係好少女友主動完事後仲會幫我含番陣
我覺得自己好幸福
當然亦都唔會同佢講我整古佢 :P

其實你女友想比大叔插喎,搞個3p玩下囉!

引用:
原帖由 晴天蝸牛 於 2018-10-10 01:53 AM 發表 查看引用來源
時間又過左一排上水update下啦
不過舊post 已鎖,所以出新post,希望唔俾被ban

話說星期一同女友出銅鑼灣拍拖
女友著背心,好似icon咁 露左條線出黎,幾吸引地鐵,餐廳,街都多人望佢
女友笑笑口話吸引到d西裝大叔望都幾開心,證明自己有market 

Lunch之後 我地上左一棟舊式大樓買野
部lift好細,我入lift先,企係最角, 女友企左係咁制位到,再入左幾個 ...
Support 師兄👍🏻

大叔真係咁吸引??

感覺你綠綠的

我廿幾歲時都係,特登搵大叔sp,後生女比大叔屌好咸濕av feel,我當年都比唔少大叔屌過,諗番都high

引用:
原帖由 中女人妻 於 2018-10-10 12:23 PM 發表 查看引用來源
我廿幾歲時都係,特登搵大叔sp,後生女比大叔屌好咸濕av feel,我當年都比唔少大叔屌過,諗番都high
大叔硬硬等你

引用:
原帖由 中女人妻 於 2018-10-10 12:23 PM 發表 查看引用來源
照推斷你現在的sp 一定係小鮮肉

暫時果個係大叔
引用:
原帖由 135k246 於 2018-10-10 03:12 PM 發表 查看引用來源

照推斷你現在的sp 一定係小鮮肉

引用:
原帖由 中女人妻 於 2018-10-10 03:18 PM 發表 查看引用來源
暫時果個係大叔

咁辛苦你咪換左佢囉。。我都係大叔黎xdd

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆