上一頁下一頁
發新話題

偷食

收藏  |  訂閱
115  10.3k

偷食

小妹因工作關係, 返工時間唔穩定
有次早收工, 一打開門就見到男友同一個女仔搞埋一齊
之後男友同我講話我少同佢做, 佢有需要, 而且只係同個女仔玩下
叫我原諒佢, 唔會有下次

經過件事後, 有一次我同男友做緊,
佢話想我淫D, 唔想咁悶...

我可以點幫妳?

引用:
原帖由 albee90 於 2018-5-23 11:14 PM 發表 查看引用來源
之後男友同我講話我少同佢做, 佢有需要, 而且只係同個女仔玩下

佢話想我淫D, 唔想咁悶... ...
即係開始多p既生活

同男友一齊幾耐? 估唔到樓主會原諒男友

引用:
原帖由 patrick.c 於 2018-5-23 11:19 PM 發表 查看引用來源
同男友一齊幾耐? 估唔到樓主會原諒男友
X 2...
真係捉到正都可以原諒佢。。。?
樓主都算好野。。

樓主精神錯亂!

引用:
原帖由 albee90 於 2018-5-23 11:14 PM 發表 查看引用來源

你想做番同一樣野回應你bf?

呢d男友飛得 :smile_22:

引用:
原帖由 johnlee19830101 於 2018-5-23 11:20 PM 發表 查看引用來源

X 2...
真係捉到正都可以原諒佢。。。?
樓主都算好野。。
我期待樓主打下半段係講報復男友

引用:

你同佢講,出去學完返嚟俾你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆