上一頁下一頁
發新話題

玩伴=性伴😘八字波+肺片

收藏  |  訂閱
170  17.4k

玩伴=性伴😘八字波+肺片

呢件正淫hi,肺片嫂有二片大牛肺,只肥鮑又亂草叢生,八字波加二塊雞仔餅,lin旗長扯,hi痕罗尼濺,又唔介意比人问候,好食懶飛!
成日唔著底环,著条又阔腳又短波衭,所以我都會偷影佢露毛肥鮑,分享比狼友欣賞😒
条淫hi愛做騎士,打开只hi就騎上来,兜口兜面咁質埋嚟,来回咁不停地磨,我又中意吊下佢hi引,乃幾乃又停下,哈哈😂
連屎眼都有毛毛,我唔色分別有屎眼毛代表乜,不過我唔多好玩屎眼,乃都是被迫下才乃幾下!
条八婆玩坐蓮已玩到好拿手,搞撚硬我碌嘢就手到拿来,一嘢坐落已全根沒入,比佢系咁un,地动山搖,只八字波就發到我眼都花,间中我都會捉實佢對大奶咬佢两粒大lin,佢一e嘩鬼叫我d英雄气蓋就返来了😊
我大力咁頂上,d淫液就從佢淫hi缝中泌出来,呢d淫hi唔屌唔舒服,屌少左果輪就特別燥火,小小事都屌柒我😥
我早輪口痕问鳩佢,有冇興趣找個熟色狼友加入,点知佢成鳩日追问我幾時玩😨
我只系口痕问下啫!
唔知你地d女人會唔會咁,屌少左就咁撚柒燥呢?

其實唔系我唔想!
原来佢之所以冷淡可能是关乎於我:smile_o10:

引用:
原帖由 一聲笑 於 2018-4-30 09:13 AM 發表 查看引用來源
呢件正淫hi,肺片嫂有二片大牛肺,只肥鮑又亂草叢生,八字波加二塊雞仔餅,lin旗長扯,hi痕罗尼濺,又唔介意比人问候,好食懶飛!
成日唔著底环,著条又阔腳又短波衭,所以我都會偷影 ...
我系唔系自己捉蟲呢?

好,耐不見,師兄,你的口味越來越重,哈哈

引用:
原帖由 leechi1978 於 2018-4-30 09:44 AM 發表 查看引用來源
好,耐不見,師兄,你的口味越來越重,哈哈
唉!我口味重是因爲個性伴越来越大咬所至,其實我嘅能力已在退化中,年纪大就机器慢,有边個唔系

引用:
原帖由 一聲笑 於 2018-4-30 09:55 AM 發表 查看引用來源

唉!我口味重是因爲個性伴越来越大咬所至,其實我�能力已在退化中,年纪大就机器慢,有边個唔系
退化中⋯⋯師兄你需要的新刺激⋯⋯或者搵人幫手,哈哈

引用:
原帖由 leechi1978 於 2018-4-30 10:04 AM 發表 查看引用來源

退化中⋯⋯師兄你需要的新刺激⋯⋯或者搵人幫手,哈哈
迫不得已都冇法子,有冇乜意見?

你知架,哈哈

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 leechi1978 於 2018-4-30 10:50 AM 發表 查看引用來源
你知架,哈哈
師兄所指是乜?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆