名知4F㈡

收藏  |  訂閱
26  3.8k

名知4F㈡

多得上田師兄過料,立即同易法约好时間,運動衫依然見到,按背10分钟後,大車一輪,跟住全果做波推和DL,然后六九互動之下出征,技師服务心態良好,她說现在已取消MB,45分鐘后叫佢先至走,抵贊。

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-3-30 04:51 PM 發表 查看引用來源
多得上田師兄過料,立即同易法约好时間,運動衫依然見到,按背10分钟後,大車一輪,跟住全果做波推和DL,然后六九互動之下出征,技師服务心態良好,她說现在已取消MB,45分鐘后叫佢先 ...
居然有車牌
這個jc很難得

引用:
原帖由 emau1 於 2018-3-30 05:24 PM 發表 查看引用來源

居然有車牌
這個jc很難得
米住,佢幫你做DL
你有冇問佢之前有冇做過
同口爆

引用:
原帖由 emau1 於 2018-3-30 05:26 PM 發表 查看引用來源

米住,佢幫你做DL
你有冇問佢之前有冇做過
同口爆
是頭鐘,放心啦

45分鐘走已经叫皇恩浩盪真慘,仲有死都吾車口爆女

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-30 05:38 PM 發表 查看引用來源
45分鐘走已经叫皇恩浩盪真慘,仲有死都吾車口爆女
手推技師,有好多来至冬管或快仔,你又知唔知呢,我在手推或正规場,都唔知有幾多次比技師用口吹和開大,所以玩女係唔驚得甘多呀

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-3-30 05:51 PM 發表 查看引用來源
手推技師,有好多来至冬管或快仔,你又知唔知呢,我在手推或正规場,都唔知有幾多次比技師用口吹和開大,所以玩女係唔驚得甘多呀
你呢件小喬試过啦做獨龍既,我就吾敢車啦

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-30 05:58 PM 發表 查看引用來源

你呢件小喬試过啦做獨龍既,我就吾敢車啦
D客比多几十就係要有六六八服务,你唔敢車就冇謂去囉

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-3-30 05:51 PM 發表 查看引用來源
不會吧
那有手推埸,正規場
可以做到咁激

認清問題在於成日同人KB,你車,食白汁磨菇飯好好味。當然乜女都有吹過簫,但不是做生意咁密,做生意mission是要射米青脷同牙齒上,每日十零二十億米青蟲進駐生病機會特別高。

前往最後回覆