上一頁下一頁
發新話題

著短褲都俾人"目及"?

收藏  |  訂閱
220  20.1k

著短褲都俾人"目及"?

消失左成個月,係因為好忙同埋無咩心機上引版。大家每一個留言我都有睇,之後會抽時間統一覆番大家。
前排因為返學要著短褲,所以我就拎番條黑色短褲出黎著。長度大概係patpat再落一吋左右唔算特別短。
當時陪完個fd去市區整野準備搭車返學校,一上車坐低就feel到有個男人"目及"緊我對腳,我一望過去,佢望到我望住佢就扮無事望前面。下個站有新既空位,我同我個fd就坐左過去,我亦都用外套蓋住對腳。個男人望到即時睇風景無再望過黎
另一單就係返工個陣發生
當日我返工衣著係T-shirt,白色短褲(岩岩遮到Patpat既長度)加白波鞋。
當時我幫手執緊貨架,有個男人蹲左係我腳邊睇最低層既貨品,佢真係勁近我,個感覺係佢起身大少少動作就會撞到我。我覺得佢應該係特登,但我著既係短褲,佢又無掂到我或者偷影我,我無辦法因為咁而行開唔執個區住,我只可以同自己講應該係錯覺。結果係我一執完貨要行開個陣,個男人極速拎左一包放係中層既貨品即刻走開。即係佢真係"目及"緊我
事後我就將我返工件事話俾我男友知,問佢有咩好"目及"。我返工有好乖咁著左條白色底底,無真空返工應該無野好"目及"。佢話下次著俾佢睇,佢"目及"下再話我知有咩好"目及"
真心想問下各位ChingC姐,其實有咩好"目及"?

咸濕起上黎著到實一實都有野睇嫁wo

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-3-29 08:48 PM 發表 查看引用來源
消失左成個月,係因為好忙同埋無咩心機上引版。大家每一個留言我都有睇,之後會抽時間統一覆番大家。
前排因為返學要著短褲,所以我就拎番條黑色短褲出黎著。長度大概係patpat再落一吋左右唔算特別短。
當時陪完個 ...
靚嘅嘢 有人欣賞  好正常

總好過  冇人理會吧

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-3-29 08:48 PM 發表 查看引用來源
當時陪完個 ...

總好過  冇人理會吧

引用:
原帖由 harris_show 於 2018-3-29 09:20 PM 發表 查看引用來源
咸濕起上黎著到實一實都有野睇嫁wo
有咩野睇?

引用:
原帖由 愛生活 於 2018-3-29 09:34 PM 發表 查看引用來源

總好過  冇人理會吧
講真著得少布,我唔怕俾人望
望同"目及"係唔同,"目及"係會令人覺得唔舒服
我著短褲又唔係為show off,有冇人望我都唔介意。最緊要身材,自己同男友滿意就得

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-3-29 10:24 PM 發表 查看引用來源

有咩野睇?
望下胸型身材咯

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-3-29 10:28 PM 發表 查看引用來源

講真著得少布,我唔怕俾人望
望同"目及"係唔同,"目及"係會令人覺得唔舒服
我著短褲又唔係為show off,有冇人望我都唔介意。最緊要身材,自己同男友滿意就得
有時又唔知點定
我自己就光明正大咁望
但女生點感受  真係佢先知
欣賞定目及  可能要睇樣唔樣衰

引用:
原帖由 harris_show 於 2018-3-29 10:29 PM 發表 查看引用來源
望下胸型身材咯
胸型著3邊睇到架?

引用:
原帖由 愛生活 於 2018-3-29 10:37 PM 發表 查看引用來源
有時又唔知點定
我自己就光明正大咁望
但女生點感受  真係佢先知
欣賞定目及  可能要睇樣唔樣衰
光明正大咁望我唔介意
係最憎d人閃閃縮縮,又要"目及"又要怕俾人知
望定"目及"絕對同個個人個樣無關係
上述個兩單,個2個男人個樣都正正常常
我單身既時候有遇過光明正大咁望既,心情好會好曳咁拉下件3露多D俾人望。不過而家唔會lu

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆