愛被征服

收藏  |  訂閱
20  6.4k

愛被征服

我係白羊女,正常系床上都係征服人,但我就鍾意被征服,到搞野既時候我會想比你命令,我鍾意你格硬黎,什至比你強姦我都會好興奮… 鍾意刺激,鍾意比人挑逗,本身我身體好敏感,一有少少幻想,一hi到個身體,我就會好快濕
比人虐待我都會叫吾好,但我個心真系好爽,我係咪同正常白羊矛盾左,

我都係白羊(男) 
就我所知 白羊性慾係幾強下
我自己特別鐘意 打女仔pat pat 同輕度調教eg 岀街玩遙控震蛋

想被征服,等我好好調教下你。

引用:
原帖由 小娃娃bb 於 2018-3-26 04:55 AM 發表 查看引用來源
我係白羊女,正常系床上都係征服人,但我就鍾意被征服,到搞野既時候我會想比你命令,我鍾意你格硬黎,什至比你強姦我都會好興奮… 鍾意刺激,鍾意比人挑逗,本身我身體好敏感,一有少少幻想,一hi到個身體,我就會好 ...
奴既姓格?定鐘意個種臣服人既感覺?

如果講喜歡被性虐,被征服的星座,喺我經驗黎講,第一位係意想不到的獅子座。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-3-26 05:13 發表 查看引用來源
如果講喜歡被性虐,被征服的星座,喺我經驗黎講,第一位係意想不到的獅子座。
竟然???
早知當年...哈哈

引用:
原帖由 小娃娃bb 於 2018-3-26 04:55 AM 發表 查看引用來源
我係白羊女,正常系床上都係征服人,但我就鍾意被征服,到搞野既時候我會想比你命令,我鍾意你格硬黎,什至比你強姦我都會好興奮… 鍾意刺激,鍾意比人挑逗,本身我身體好敏感,一有少少幻想,一hi到個身體,我就會好 ...
咁你俾人征服左未

引用:
總之開心咪得咯無需要理其他野

引用:
搵到征服你既男人未?

我係天蠍男, 我係好鍾意夾硬黎, 加對方反抗:smile_35:

前往最後回覆