46 12345
上一頁下一頁
發新話題

同人妻 4年前第一次既經歷

收藏  |  訂閱
45  15.0k

同人妻 4年前第一次既經歷

發覺好多已經結婚既師兄師姐都係有情人/sp,當然我都唔例外
細個已經係姐姐控既我老婆已經係大我4年既,今次呢個人妻仲要比佢大多半年,同呢個人妻係工作上認識,一直都whatsapp係公事上,直至有一次佢問我有無男仔可介紹比佢公司一位女同事而打開左話題。而係閒談中又話比我知佢老公係大陸做野,只有星期六日先係香港,平時佢就會係外家訓,咁就正啦,平時老公唔係度我可以偷偷地去陪下佢,當然要溝到佢先得啦。
一路傾到某一次,佢話有個唔太熟既朋友成日借頭借路話要去佢度陪佢訓,咁人妻對佢無咩好感所以好反感,而我當時都同佢傾左成個幾月,當中都有傾過大家之前既情史,知佢做過小三,又試過貪玩一拖三,所以都試下同佢講你唔鍾意佢陪你訓,咁我做你情人陪你得唔得先,好在佢話你呀,考慮下啦,媽呀,得左,成功過到第一關。
之後約左朋友食晚飯,就問下人妻今晚食完飯去你度訓得唔得?(因為係佢屋企附近)人妻答OK無問題,成晚餐飯都無咩點食,飲左少少啤酒就直上佢屋企啦,上到去屋企人妻著住件風褸加短裙黑c一關門就攬住佢黎車,因為有次做野趁住無人都抽左佢幾下水,已經知道佢唔會反抗,車左陣就拖左佢入房直接攬住佢上床錫,上到床都唔打算開燈,話哂第一次都有D怕羞,只係開少少窗簾就算,由條頸開始錫起,人妻有噴香水,都比佢挑起左少少性慾,慢慢除左佢件風褸拉起佢件T,人妻帶個黑色BRA,雙手揸佢個波,唔算太大,拉開個BRA之後就錫佢LINLIN,人妻好敏感好易高潮,一邊揸佢波波,一邊奶佢LINLIN已經叫到拆天,我心諗都未錫妹妹就咁,一陣點算,一手摸落去妹妹度已經濕哂,原來表面賢妻內裡淫妻,拉高短裙再除埋黑c同under,就爬落由盤骨開始,用條利奶下佢舊骨再細細力咬下佢,人妻都開始半投降求饒,再奶入去妹妹度,奶住粒豆豆不斷打圈,又用力奶下佢再咬下,人妻大脾已經用力夾住我個頭求饒,奶左一陣都未黎,就即刻自己除衫同褲,細佬已經硬到乜咁,無帶套都唔理啦,放係洞口對準就一野插入去,人妻啊左一聲就用手頂住我唔比我入哂,原來人妻都幾窄下,加上老公成日唔係度都唔係成日搞,咁我都就一就佢慢慢入到底,扶住佢條腰插左佢大約十零分鐘見到人妻越叫越急速,塊面同心口都開始紅紅地原來人妻已經黎左高潮,插多陣就拎出黎射左係佢個波度,好快就完成左第一次食人妻既經歷了。
以上係同人妻第一次既過程,打果時都有問返佢大約過程,依家人妻由唔識含到依家又騎又含仲識奶埋袋底,又會係日本買校服同我玩既淫妻,有機會再出文分享各師兄師姐

Ching調教到人妻變淫妻,咁屋企果件有冇咁叻?

支持食人妻,特別吸引!

慢慢教一個人妻or人地既女朋友含果陣感覺真係好特別...

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-3-13 04:25 PM 發表 查看引用來源
Ching調教到人妻變淫妻,咁屋企果件有冇咁叻?
呢個就係點解我鍾意姐姐既原因,屋企果件功夫比我之前任何一條女都無佢咁勁

引用:
原帖由 gunfan 於 2018-3-13 04:32 PM 發表 查看引用來源
支持食人妻,特別吸引!
係,人妻真係好吸引,由其30到尾果d

引用:
原帖由 kenji_ 於 2018-3-13 04:35 PM 發表 查看引用來源
最主要係佢張床上面,睇住佢地既結婚相幫你含,真係好有征服感

Thanks CHing for sharing.  Yes.  Women in their late thirties are really attractive, can't beat that at all.

快啲出新post la

引用:
原帖由 kenji_ 於 2018-3-13 04:35 PM 發表 查看引用來源
直頭係爽死

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆